Sarbatorile de iarna reprezinta unul dintre cele mai frumoase momente ale anului, in care magia se intalneste la orice pas, iar oamenii sunt mai buni si mai rabdatori, dorind totodata sa le faca bucurii celor mai putin norocosi. De aceea, foarte multe persoane si asociatii umanitare pun umar la umar pentru a le duce oamenilor sarmani cele necesare cel putin pentru aceasta perioada. 

Cu toate acestea, copiii sunt cei care au nevoie cel mai mult de speranta in apropierea Craciunului, mai ales ca unii dintre ei nu au fost vizitati niciodata de Mos Craciun. Astfel ca, pe langa alimente si haine sau cele necesare pentru a se bucura si de caldura in zilele geroase de iarna, cei care isi doresc sa ii bucure pe copii le pot duce si alte lucruri, cum ar fi: 

Rechizite scolare 

Desi multi ar putea spune ca rechizitele sunt bine venite la inceput de an scolar, pentru familiile amarate, care nu isi permit sa sustina copiii in scoala, primirea unui ghiozdan complet cu rechizite scolare reprezinta un ajutor important. In plus si copiii vor fi foarte incantati, deoarece mare parte dintre acestia isi doresc sa mearga la scoala, dar nu pot pentru ca nu au tot ce le trebuie. 

Jucarii 

Indiferent ce varsta ar avea, copiii din familiile defavorizate se vor bucura sa primeasca cel putin o jucarie care sa le fie destinat lor in mod special. Oricare dintre ei a visat, la un moment dat, la o jucarie pe care si-o dorea foarte mult, dar pe care stiau ca nu o vor primi niciodata. Astfel ca oferirea uneia in dar le va reinvia speranta. 

Dulciuri 

Savurarea unei ciocolate sau chiar a unui fruct exotic, cum ar fi o banana sau o portocala, nu mai reprezinta pentru multi oameni un moment special. Dar pentru cei care numara fiecare banut pentru mancare, primirea si mancarea acestora in sanul familiei reprezinta dovada ca sarbatorile de iarna au venit si sunt cu adevarat magice. 

Prin urmare, lucruri aparent banale le pot face viata mai frumoasa celor care nu au acces la ele.  

Author

Write A Comment