Vrei sa-ti cumperi Battlefield 3? Acum e momentul!

Pentru cei care nu ştiu, poţi să-ţi cumperi Battlefield 3 Premium Edition, (edit 23.12.2014 – BF3 la 0,99 Euro, pentru versiunea standard) adică jocul plus sistemul premium la preţul de numai 29,99 euro (136 Lei), platforma Origin oferă Battlefield 3 Premium Edition cu o reducere de 50% pentru Halloween.

Dacă tot ai aşteptat să-ţi cumperi Battlefield 3 poţi să il cumperi acum, bineînteles dacă te lasă şi calculatorul care îl ai în dotare, Battlefield consumă ceva resurse hardware, pentru un joc plăcut ar fi ok să ai Windows 7 în 64 biţi, împreună cu un procesor quad-core şi 4GB RAM, împreună cu o placă video decentă, de cel puţin 1GB GDDR3, şi cu frecvenţa procesorului grafic de 700 Mhz şi măcar 1600Mhz frecvenţa memoriei.

Pe mine unul campania nu m-a impresionat foarte mult, mi-a plăcut dar nu a fost uimitoare, în schimb multiplayerul îşi merită banii, şi să nu uităm de sistemul premium care îţi oferă şansa să ai toate DLC-urile cu 2 săptămâni înainte de lansarea către restul utilizatorilor, pe lângă asta mai ai şi modul de dublu XP unde punctele ţi se pot dubla, ţin minte că am prins un event dublu, şi aveam un aşa chef de joc şi am făcut 2 level-uri în 2 ore de joc.

Per ansamblu jocul este foarte bun pentru cei care adora modul FPS, cum îmi plac mie. Cum nu sunt un fan al jocurilor 3rdPerson, îmi face placere să îl joc în momentele când sunt liber, este o relaxare şi câteodată şi o provocare de a ajuta echipa să câştige runda respectivă.

Battlefield 3 se joacă pe puncte şi în echipă, nu contează că ai omorât 10 inamici, în faţa ta poate să fie altcineva care a omorât doar 5, şi restul de puncte le-a câştigat ajutând echipa.

Pentru cei care vor să-mi recomande CoD (Call of Duty) le-aş recomanda să nu se chinuie, am jocul, l-am jucat şi multiplayer, nu se compara cu Bf3.

Subscribe
Abonare pentru
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Laurentiu

Am de facut un upgrade la unitate inainte sa-l iau…in 2-3 saptamani o sa-l joc si eu.

Bucur

cine e pasionat mult succes eu cand o sa am windows original o sa joc fifa asta imi place :))

fotograf nunta bucuresti

Nu am timp nici sa fac un pipi..dar sa ma mai joc…desi mi-e cam dor sa fiu sincer!

elias

Battlefield 3 face un pas important înainte cu ajutorul Frostbite 2, cea mai nouă versiune a engine-ului dezvoltat de studiourile DICE. Această tehnologie reprezintă baza pe care Battlefield 3 este construit, oferind o calitate vizuală excelentă, o dimensiune grandioasă a nivelurilor, distrugeri masive şi animaţii incredibil de realiste. Când gloanţele îţi şuieră pe lângă ureche, pereţii se prăbuşesc în jurul tău şi exploziile te trântesc la pământ, câmpul de luptă pare mai viu şi mai interactiv ca niciodată. În Battlefield 3, jucătorii vor intra în rolul puşcaşilor marini din elita armatei americane, trecând prin misiuni intense care se vor desfăşura… Read more »

Yamasha

L-am jucat si eu putin, de pe filelist…gasit, varianta „demo”. Mi s-a parut ok, chiar l-am termiant apoi l-am dezinstalat….