Welcome back refuzake! Strife BETA | Ce este MOBA?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Map_of_MOBAWelcome back refuzake, primul lucru care l-am vazut dupa ce mi-am facut contul pe Strife BETA (strife.com), din gameplay-uri am vazut ca se aseamana foarte mult cu LoL, acum sa vad daca este mai bun decat lol sau la fel, zic mai bun decat lol pentru ca sunt un fan mai mare de Dota2 decat LoL, asadar de ce sa nu incerc un joc care este posibil sa-mi placa mai mult decat LoL. Acum am si posibilitatea din cauza unu giveaway pe gamespot.

Cei interesati de un joc MOBA gratuit care este inca in BETA, poate sa testeze Strife BETA . O sa revin in scurt timp cu o completare la acest articol cu cateva imagini din joc, si o parere personala. Tinand cont ca sunt fan Dota2, o sa fie o recomandare buna pentru cei care joaca Dota2 sau pentru cei care nu au inceput deloc sa joace un joc de tip MOBA.

MOBA inseamna multiplayer online battle arena, si este un joc de strategie care se desfasoara intr-o arena, dar sistemul arenei este alcatuit din 3 lane-uri pe fiecare lane fiind 3 turnuri defensive, tot ce trebuie sa faci in joc este sa distrugi acele 3 turnuri plus inca 2 care protezeaza baza principala, dupa ce ai distrus toate turnurile poti sa castigi jocul prin distrugerea bazei inamicului.

Suna destul de simplu de jucat, nu? Doar suna pentru ca tu ai in echipa inca 4 aliati, si echipa adversa sunt tot 5. Asa ca te asteapta o batalie cu eroii adversi pentru distrugerea bazei inamice. Pentru ca jocul sa fie castigat este foarte important sa castigi teamfight-urile importante din joc. Aceste teamfight-uri sunt omor pe paine, pentru ca fiecare incearca sa gaseasca un erou si o strategie cat mai buna pentru distrugerea eficienta a inamicului.

Pentru ca jocul ar fi fost destul de ciudat doar cu cateva turnuri si 10 eroi care se alearga pe harta, elementele cheie din joc mai sunt creep-ii, creaturi care sunt aduse in lupta in fiecare minut, aceste creaturi iti ofera experienta cand mor, tu poti sa beneficiezi de gold de pe urma lor cand ii omori.

Cele mai cunoscute MOBA in momentul de fata sunt:

  • Dota2
  • LoL (League of Legends)
  • Heroes of the Storm BETA
  • Downgate
  • Strife BETA
  • Smite
  • Heroes of Newerth

Mai sunt si altele dar astea sunt cele mai populare momentan.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments