Ziua bloggerilor – Militarul Fanfaron la teatrul masca

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

ziua-bloggerilor-teatrul-masca-militarul-famfaronZiua bloggerilor – Militarul Fanfaron este piesa pe care teatrul masca ne-a prezentat-o în premiera avanpremierii.

Ziua bloggerilor

Odată ajunși împreuna cu Redactia4fun la stația de metrou Lujerului, ne facem drum spre teatru și am dat în drumul nostru de Ramona Bascianu și Stoian Ciprian, am vorbit noi ceva pe drum dar nu mai rețin despre ce se discută, oricum când am ajuns la teatrul masca am văzut foarte multi bloggeri, pe care nu știam de unde să îi iau, și pentru că am fost împreună cu redactia4fun ne-am pus la cale să facem câteva interviuri cu bloggerii, actorii și bineînteles domnului Malaimare.

Militarul Fanfaron

Militarul Fanfaron este o piesa de teatru care când i-am auzit numele m-a făcut sceptic puțin, pentru că așa se întâmplă mereu când nu ști potențialul unui lucru, în cazul nostru de față credeam că militarul fanfaron nu o să fie mai tare decât piesa de anul trecut, Comedia Erorilor.

 

Dar surpriză! Mi-a plăcut piesa așa mult încât acum, după 8 zile tot îmi este greu să-mi aleg care mi-a plăcut mai mult, Comedia Erorilor sau Militarul Fanfaron. Cert este ca începutul piesei are ceva, pentru ca nu știu de ce m-a hipnotizat! Și acum parcă-mi aduc aminte când se auzea „o ploaie neșfârșită-i al meu dor[…]”, avantajul a făcut că am avut parte de ea și la început dar și la sfârșitul piesei când toți bloggerii ne-am ridicat frumușel în picioare și am început să aplaudăm de zor, nu am dat drumul la cronometru dar am aplaudat destul încât să le arătam actorilor ca le-am apreciat munca depusă.

Interviurile

Imediat după ce s-a terminat Militarul Fanfaron toată lumea s-a pus pe discuții despre piesa, despre blog și blogosferă, probabil s-a discutat și de primele fire de iarbă care urmează să apară, care și eu le aștept cu drag. Pe lângă bloggeri prezenți, acolo au stat și actorii care au fost luați la vizor de Bogdan și de  mine, atunci nu am ratat momentul să le luam un scurt interviu lor, dar și bloggerilor, care au venit într-un număr destul de mare.

Mesaj către Teatrul Masca: Anul viitor trebuie să amânați timp de o lună ziua bloggerilor și să faceți piesa afară, pentru că la câte review-uri bune ați primit nu o să mai fie loc în nicio încapere din teatru la câți vor veni.

Actorii:

Bloggerii:

Ziua bloggerilor – Militarul Fanfaron in imagini

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
12 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Cristi

Super blogul, fratimiu!

Costinel

Ai muncit ceva. Felicitari !

Bogdan N @redactia4fun.ro

a fost super tare….desigur fara munca ta nu ar fi iesit un material atat de bun 🙂

Fotograf nunta Bucuresti

Adik..ai fost la intalnire si nu m-ai suant si pe mine:(

George

A fost distractie, nu gluma!

Ana-

cred ca te-ai distrat nu gluma! :))

Razvan Gavrila

Frumos trece timpul cand te distrezi…felicitari!

Messi Ionel

Aveti tot respectul meu voi bloggerii. Aveti o munca tare grea. E greu sa scrii zi de zi si sa fie si interesant.