Asa cum majoritatii barbatilor le place fotbalul sau berea asa si reprezentantele sexului frumos au anumite placeri. Machiajul este una dintre placerile avute de catre toate reprezentantele sexului frumos chiar daca sunt multe femei care nu ies foarte mult in evidenta atunci cand vine vorba despre machiaj. Machiajul poate fi realizat de catre o persoana care este specializata in acest sens sau poate fi realizat de catre fiecare femeie in parte. Acesta este utilizat pentru ca:

 • Imbunatateste aspectul femeii.
 • Ofera femeii o doza ridicata de incredere in propriile forte. Cu toate ca stima de sine nu ar trebui sa fie in raport cu modul in care arata un om exista foarte multe situatii in care un machiaj realizat intr-un mod profesionist contribuie la cresterea stimei de sine, a increderii in fortele proprii, oferind starea de bine mult cautata si dorita.
 • Mascheaza anumite cicatrici, imperfectiuni, zone care le fac pe reprezentantele sexului frumos sa se simta foarte nesigure.

Cu toate ca si domeniul machiajului s-a dezvoltat foarte mult exista anumite produse de machiaj care nu au voie sa lipseasca din portfardul unei femei

Interesul tot mai mare pentru domeniul machiajului a facut ca acest domeniu de activitate sa se dezvolte din ce in ce mai mult ceea ce cu siguranta este pe placul reprezentantelor sexului frumos. Exista o varietate foarte mare de produse pentru machiaj care pot fi achizitionate de pe piata de specialitate. Aceasta varietate este atat de mare incat de cele mai multe ori reprezentantele sexului frumos se simt puse in dificultate atunci cand trebuie sa achizitioneze produse pentru machiaj. Alaturi de produsele pentru machiaj se comercializeaza si o varietate foarte mare de accesorii machiaj. Gradul de utilitate pe care il ofera trebuie sa fie unul dintre cele mai importante aspecte avute in vedere in momentul in care se achizitioneaza produse sau accesorii pentru machiaj. O femeie care isi doreste sa arate bine indiferent de contextul in care se afla trebuie sa detina un portfard echipat intr-un mod corespunzator. Din acesta nu trebuie sa lipseasca cateva produse de machiaj care din punctul de vedere al specialistilor din domeniul machiajului sunt produse de bazal.

10 produse de machiaj care nu au voie sa lipseasca din portfardul unei femei 

Pe langa cutia cu bijuterii sau colectia de pantofi avuta trebuie ca reprezentantele sexului frumos sa detina un portfard echipat intr-un mod corespunzator. Gradul de echipare al acestuia depinde de atentia pe care femeia o acorda machiajului. Dar, chiar si femeile care nu sunt foarte interesate de catre acest aspect trebuie sa detina un portfard echipat cu urmatoarele produse de machiaj:

 1. Corectorul este unul dintre cele mai importante produse de machiaj pentru ca acesta este utilizat pentru a putea acoperi zonele pe care o femeie doreste sa le ascunda pentru ca nu se simta confortabil cu acestea. Avand in vedere ca majoritatea femeilor au complexe fizice este clar ca, corectorul este unul dintre cele mai apreciate produse de machiaj.
 2. Fondul de ten este un produs de machiaj important in procesul de realizare a unui machiaj. Acesta ofera baza pe care se poate construi tipul de machiaj dorit. De asemenea, este apreciat de catre reprezentantele sexului frumos si pentru ca acopera cu brio imperfectiunile tenului.
 3. Fardul de obraz este utilizat pentru a oferi obrajilor stralucirea de care acestia au nevoie pentru a putea iesi in evidenta intr-un mod cat mai placut. De asemenea, este utilizat pentru a putea realiza diverse contururi.
 4. Un produs care pe zi ce trece este utilizat din ce in ce mai mult este anticearcanul. Acesta are rolul de a masca cu eleganta pungile de sub ochi. Acestea apar ca urmare a unui nivel foarte ridicat de stres, munca, oboseala, etc. Pentru ca sunt foarte inestetice trebuie identificata o solutie care sa le transforme din punct de vedere estetic. Anticearcanul este cea mai buna solutie existenta in acest moment pe piata produselor pentru machiaj.
 5. Pudra de fata este un produs de machiaj care este utilizat de zeci de ani de zile. Aceasta ofera fetei un nivel ridicat de prospetime, eleganta, rafinament, stralucire, optimism, etc, ceea ce inseamna ca aceasta ar trebuie sa se afle in fiecare portfard detinut de catre reprezentantele sexului frumos.
 6. Cine nu a auzit sau vazut macar o data un ruj. Acesta contribuie decisiv la rezultatul final obtinut ca urmare a aplicarii produselor de machiaj. Exista o varietate foarte mare de rujuri motiv pentru care este recomandata achizitionarea mai multor tipuri pentru ca niciodata nu se stie cand vei dori schimbarea culorii de pe buze.
 7. Diverse creme pentru ingrijirea tenului. Avand in vedere ca unele produse de machiaj pot contribui la deteriorarea prematura a tenului este foarte importanta utilizarea unor creme care combat o astfel de situatie.
 8. Femeilor le place sa iasa in evidenta si prin modul in care arata genele. Pentru ca acestea sa fie cat mai atragatoare se utilizeaza un rimel. Acest produs de machiaj este foarte important in procesul de imbunatatire a aspectului unei femei ceea ce inseamna ca acesta nu are voie sa lipseasca din portfard.
 9. Creionul de ochi este considerat a fi unul dintre cele mai versatile produse de machiaj. Acesta este utilizat pentru a putea crea o privire cat mai placuta si cat mai atragatoare, asta in cazul in care se doreste atragerea atentiei.
 10. Nu in ultimul rand, fardul de pleoape este un alt produs de machiaj care este utilizat pentru a putea scoate in evidenta privirea sexy avuta de catre o femeie. De asemenea, ajuta la ascunderea semnelor care anunta o doza foarte mare de oboseala.
Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment