Refu Blog

google-play-2ore-refund2 ore de testare pe Google Play la aplicatiile contra-cost asta este o veste buna pentru toti utilizatorii de Android care vor sa testeze anumite aplicatii complet, inainte sa fie sigur daca isi cer banii inapoi sau nu. Inainte de acest anunt de la Google, timpul era de 15 minute, unde dupa acel timp nu mai puteai sa ceri refund la nicio aplicatie, din nefericire am patit si eu asta la un joc, a trebuit sa stau foarte mult pentru download, si sa apuc sa-l si joc, unde totul a durat mai mult de 15 minute si am ramas cu el in cont, nu am mai putut cere refund.

Asa ca toti ca daca te gandesti sa cumperi o aplicatie si nu-ti place pana la urma, profita de cele 120 de minute si cere refund in cazul in care nu esti multumit pe deplin de aplicatia cumparata.

Cum sa ceri refund?

Imediat de cand ai cumparat aplicatia sau jocul de pe Google Play, in loc de buton pentru dezinstalare o sa ai un buton de refund. Atat de simplu. Daca in loc de refund iti apare butonul de dezinstalare, inseamna ca cele 120 de minute au trecut, si nu mai poti sa ceri refund la aplicatie sau joc.

Dar atentie, daca totusi doresti sa cumperi din nou aplicatia dupa ce ai primit odata refund, nu mai poti sa ceri refund a 2-a oara pentru aceeasi aplicatie, ramane definitiv in contul tau Google. Inca o atentionare pentru aplicatiile din Google Play, nu toate aplicatiile sunt disponibile pentru refund, pentru ca in urma promotiilor poti primii mai multe bonusuri care se consuma sau le consumi imediat dupa ce ai cumparat aplicatia sau jocul, asadar atentie ce cumparati de pe Google Play.

Cum adaugi o adresa de Paypal pentru Google Wallet?

1. Daca ai deja un cont de Paypal si vrei sa il legi la contul de Google Wallet poti face asta in momentul cand doresti sa achizitionezi o aplicatie, in momentul ala iti apare fereastra de mai jos:

 

2.  Click pe Adaugati un cont Paypal si va pune sa va logati in contul de Paypal, apoi se va stabili conexiunea cu Google Wallet.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment