LiveBlogging: Lansarea iPhone 6 | Apple Event

model-iphone6LiveBlogging: Lansarea iPhone 6 | Apple Event incepe destul de ciudat, pentru ca Apple a blocat accestul pentru Chrome la livestream, sunt curios de reactia Google in sensul asta. Nu a inceput chiar cel mai bine, pentru ca deja streaming-ul a avut probleme cu sunetul.

Pe internet a aparut o versiune de streaming prin VLC dupa ce s-a inchis practic site-ul Apple pentru utilizatorii de Windows si Linux. Surpriza nu a mai fost surpriza, telefonul arata exact ca in imaginile scapate pe internet de ceva timp.

Tim Cook anunta iPhone 6 si iPhone 6+, iPhone 6 are un ecran de 4,7 inch. iPhone 6+ are cu 185% mai multi pixeli decat iPhone 5S.

 

 

Terminalele lansate in aceasta seara beneficieaza de un cip A8 in 64 biti, noul cip A8 este cu 13% mai mic decat vechiul A7. iPhone 6 are un procesor mai rapid de 20% si un chipset video cu 50% mai rapid.

Bateria tine 24 de ore de convorbire si 14 ore pentru 3G, viteza de 3 ori mai rapida la conexiunea wireless. NOU! Apeluri prin wireless, de acum terminalele Apple iPhone 6 si 6+ pot face apeluri cu ajutorul retelei wireless. Camera de la iPhone 6 este de 8MP tehnologie iSight, functia Focus pixels ajuta senzorul sa isi dea seama daca subiectul nu este in focus, autofocus foarte rapid pentru imaginile video, focalizarea se face de 2 ori mai rapid decat modelul precedent.

Pana la 43MP pentru o imagine de tip panorama cu noul iPhone. True Tone flash pentru blit si o diafragma de f/2.2!

iOS8 va fi disponibil pe 17 septembrie.

Apple Pay, posibilitatea de a achita cu smartphone-ul.

Este prezentat si Apple Watch.

Subscribe
Abonare pentru
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut

Tot la vechiul meu telefon raman pentru ca au preturi foarte mari cele din noua generatie :)). Cat o sa coste si IPhoneul asta 4000-5000 lei, sa fim seriosi oamenii de rand cu salariu pana in 2000 lei nu isi permit asa ceva.

Bucur

Ba sa stii ca isi permit, fac rata la banca imprumuta 10.000 de lei si iau 2 bucatii :))

Miteo

O fi el frumos mare si foarte bun dar daca nu am bani sa il cumpar degeaba