Momentele frumoase alături de persoana iubită reprezintă cel mai frumos cadou. Din acest motiv, uneori e mai bine să renunți la clasicele cadouri materiale precum bijuteriile, gențile, ceasurile sau orice alt tip de lucru material în favoarea unei experiențe pe care să o trăiți împreună.

Dacă se apropie aniversarea voastră, există foarte multe activități inedite pe care le puteți face, astfel încât să aveți parte de momente de neuitat. Ți-am pregătit o listă cu 3 idei inedite care te vor ajuta să îți surprinzi jumătatea.

Zbor cu balonul cu aer cald

Un zbor cu balonul este cu siguranță un mod în care îți poți sărbători aniversarea într-un cadru feeric, departe de toate problemele cotidiene. Poți alege un zbor cu balonul dintr-o locație aproape de București, dar există și excursii de un weekend cu această experiență inclusă.

Poți alege o locație superbă în Covasna, cu o noapte de cazare la o pensiune locală. După zbor veți avea parte de o delicioasă cină tradițională, cu preparate specifice secuiești. Această experiență nu este una extremă, ci este o plimbare ușoară și serenă.

Echitație

O plimbare călare în mijlocul naturii este un mod bun de a elibera tensiunea acumulată în viața de zi cu zi. În caz că nu aveți timpul necesar pentru o escapadă de un weekend, puteți alege o locație din apropierea Bucureștiului, unde veți primi instruirea necesară și veți călări timp de două ore.

Un cadou cuplu minunat este și un curs de echitație în cadrul unei pensiuni, cu cazare inclusă. De exemplu, poți alege un loc rupt din basme, în județul Argeș, în cadrul unui pachet cu două nopți de cazare. Vei avea parte și de un prânz haiducesc în natură și te vei bucura de două zile călare prin pădure, în locuri care nu sunt accesibile cu mașina.

O zi la SPA în doi

Un pachet de SPA duo este cea mai bună idee de relaxare. Masajul cu roci vulcanice are ca scop detensionarea și relaxare mușchilor și a sistemului nervos, în timp ce reflexoterapia combate insomniile și elimină contracturile.

Vă puteți bucura împreună de un pachet de masaj și relaxare, iar la finalul masajului puteți continua răsfățul la saună și la piscină. Desigur, o opțiune bună este un centru de SPA la malul mării, sau o vilă cu SPA și masaj în inima munților, dacă vreți ca relaxarea voastră să se transforme într-un weekend de neuitat. În caz că alegi varianta cu cazare, asigură-te că ai făcut rezervarea din timp, deoarece aceste servicii sunt la mare căutare.

Aniversarea voastră este un lucru important, iar jumătatea ta merită ce e mai bun. Din acest motiv, este bine să ai totul pus la punct cu câteva săptămâni înainte și să te asiguri că persoana ta dragă nu organizează o altă experiență în același timp.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment