5 rechizite care nu trebuie sa lipseasca in noul an scolar

5 rechizite care nu trebuie sa lipseasca in noul an scolar - Refu.ro

Odata ce vara a trecut si scoala a venit cu pasi repezi, rechizitele sunt prima grija a unui parinte. Emotiile de inceput de an sunt mari, copilul cunoaste colegi noi, profesori, invatatori si trece la un alt ciclu din punct de vedere educational. Parintii traiesc alaturi de copiii lor aceleasi emotii si doresc sa le ofere tot ce e mai bun, cel putin material.

 

Cum rechizitele au dat intotdeauna batai de cap parintilor, o lista cu 5 obiecte esentiale unui nou an scolar de succes, nu strica nimanui, mai ales pentru ca aceste articole pentru birotica si papetarie sunt foarte importante. Ca ai un copil la gradinita sau unul la liceu, aceste 5 obiecte sunt esentiale in bagajul sau educational.

 

Ghiozdanul

 

Este cel mai important lucru pe care il poate avea un copil care este la scoala. Acesta depoziteaza toate caietele, cartile si celelalte accesorii pe care cel mic le transporta cu el.

 

Ghiozdanul trebuie sa aiba un material moale, care sa nu irite pielea copilului si trebuie sa fie destul de mare incat sa poata incapea toate celelalte lucruri. Pentru cei mici, sunt recomandate ghiozdanele cu diverse desene, animatii, care sa-l captiveze pe elev si sa-l introduca in aceasta lume a educatiei. Pentru cei mari, ghiozdanele trebuie sa fie cat mai inchise, mai mari si mai unice, pentru ca acestia sa iasa in evidenta in randul colegilor.

 

Penarul

 

Un al doilea obiect esential este penarul. El trebuie sa fie destul de mare incat sa cuprinda toate creioanele si pixurile pe care elevul le foloseste la scoala. Acestea sunt e mai multe dimensiuni, cu 3, 2 sau 1 fermoar, simple sau cu diverse modele inspirate din desenele animate sau filme.

 

Pentru cei mici, cele cu personaje sunt mai mult decat perfecte, iar daca au si 3 compartimente, deja putem spune ca am gasit penarul ideal. Calitatea este totul, asa ca, daca dai un ban in plus pe un penar, sa nu regreti, calitatea acestuia se va vedea pe parcursul anului scolar.

 

Creioane, carioci, stilouri si pixuri

 

Ca tot vorbeam de penare, eu zic sa aducem vorba si de ce contin acestea. Un penar trebuie sa fie echipat cu stilou, creion colorat si simplu, carioci, pixuri, rigla si diverse alte accesorii. Ele se pot gasi la set, dar si separat, iar pretul difera in functie de marca lor. E mai bine sa luam ceva simplu, chiar daca cei mici vor tinde spre cele cu personaje, deoarece calitatea produselor este mai mare la obiectele mai monotone. Putem insa compensa prin penarul colorat, daca rechizitele nu vor starni interesul.

 

Papetarie si alte accesorii

 

Aceste doua categorii de produse sunt cele care trebuie sa imbogateasca bagajul scolarului. Fie ca este vorba de caiete, dosare sau bibliorafturi, cei mici, dar si cei mari au nevoie de ele pe toata perioada anului. asa ca nu ratati ocazia si cumparatile cat mai repede.

 

Sanito.ro este unul din site-urile care pun la dispozitia parintilor aceste produse scolare, asa ca aruncati o privire si nu ezitati sa achizitionati ceva. Calitate, nu cantitate!

 

 

 

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments