Refu Blog

Măștile pentru mâini • Refu Blog

Cu siguranță sunteți familiarizați cu măștile pentru față și că, probabil, măcar o dată ați încercat să vă dați cu miere, mălai sau zaț de cafea pe față. În situația în care nu sunteți familiarizați și cu măștile pentru mâini, probabil că ar fi cazul; mâinile sunt expuse permanent detergentului de vase, spălatului excesiv pe mâini cu săpunuri care nu sunt întotdeauna  de cea mai bună calitate și poate chiar îngrijirea grădinii sau măcar a unui ghiveci cu flori. Astfel, cu trecerea timpului, pielea mâinilor își mai pierde din elasticitate și este necesară îngrijirea ei.

Crăparea și pierderea elasticității mâinilor, însă, pot fi prevenite prin utilizarea unor mănuși potrivite și evitarea spălării acestora cu apă fierbinte.

Se poate apela, dacă este necesar, fie la o cremă sau mască din comerț, multe dintre ele fiind deosebit de eficiente, în combinație cu crema hidratanta Spirit of 2020 ; există și situația în care ne aflăm într-un context în care nu putem achiziționa o cremă sau mască, și atunci varianta cea mai potrivită și mai ieftnă ar fi realizarea acestei măști acasă; masca este plicată și trebuie să aștepti 10, 20 de minute până intră în piele și își fac efectul substanțele nutritive, sau se pot aplica niște mănuși cu care se poate dormi, masca acționând cât mai mult timp.

Măștile pot fi realizate din ceea ce avem prin casă și prin frigider, anume avocado, ulei de măsline, cartofi; important este ca mâinilie să capete o îngrijire aparte pentru ca mâinile să își păstreze umiditatea potrivită așa încât pielea să aibă elasticitate.

În cazul în care invicați lipsa timpului pentru îngrijirea mâinilor, trebuie să vă analizați programul și să vedeți dacă nu există vreo portiță în care să aplicați ceva hidratant pe mâini și apoi să așteptați măcar 10 minute; poate într-un moment în care vorbiți la telefon, poate atunci când priviți vreo emisiunie interesantă, poate că înainte de culcare și să aplicați apoi mănuși, astfel, crema acționând până dimineață.

Iată câteva idei de măști create în casă, pe care le puteți realiza rapid: o mască cu cartofi fierți la care se afaugă ceva grăsime, lapte sau ulei de măsline, o mască de suc de mămâie cu miere sau o mască de ananas sau banane pisate, pentru a beneficia de vitaminele din acestea.

Orice ideea ați aplica, important e să dați importanță și îngrijirii mâinilor pentru a preveni uscarea și ridarea pielii de pe mâini.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment