Depozit de Cherestea Fundeni – Livrarea pe santier

Depozitul de Cherestea Fundeni Golden DVC primeste tot mai multe solicitari cu privire la livrarea materialului lemnos direct pe santier. Criza provocata de noul coronavirus i-a determinat pe multi constructori sa inteleaga faptul ca pot comanda online cherestea si astfel se poate economisi timp pretios cu transportul de cherestea de la depozitul de pe Fundeni pana la santierul din Berceni, spre exemplu. 

Pret Cherestea Fundeni  – Oferte negociabile

La depozitul din Fundeni de cherestea preturile pentru cusaci sau dulapi este negociabil. Totul este in raport direct cu volumul de marfa achizitionat. Cu cat cumperi mai multa cherestea pe o singura factura cu atat poti benecicia de o oferta la cherestea de nerefuzat. 

Scandura dimensionata – Atuul constructorilor inteligenti

Depozit de Cherestea Fundeni – Livrarea pe santier - Refu.ro

Este cunoscut faptul ca la constructia unei acase avem nevoie de foarte multa scandura. Din pacate si pierderle sunt destul de mari. Cu toate acestea daca cumparam scandura dimensionata pe comanda avem sansa sa economisim o suma importanta de bani. In acelasi timp depozitul de cherestea Fundeni Fanatic Golden DVC va ofera si scandura la mai multe latimi, in funtie de proiectul de constructii pe care dvs in aveti in lucru. Spre exemplu daca trebuie sa reparam un gard si este nevoie sa inlocuim doar o parte din scandurile existente, este normal sa achizitionam tot aceasi latime de scandura ca cea pe care o avem la gard. In acest fel ne asiguram ca vom avea nu doar un gard rezistent, ci si un gard estetic. 

Transport Cherestea Gratuit – Da, este posibil 

Firma noastra ofera transport gratuit de cherestea, scandura, grinzi, pazie, lambriu, dulapi, cusaci, sipca sau orice alt produs disponible in depozitul nostru pentru comenzi ce depasesc o anumita suma. Pentru a afla care este raza de acoperire a livrarilor cu masinile din flota proprie va rugam sa ne contactati. 

Cotete pentru caini – Estetice si rezistente

Depozit de Cherestea Fundeni – Livrarea pe santier - Refu.ro

Depozitul de Cherestea produce si vinde inclusiv cotete pentru caini. Avem mai multe dimensiuni relizate ce indeplinesc mai multe criterii – cotete de caini simple sau construite cu izolatie si tabla pentru o mai mare rezistenta in timp. Ne puteti contacta la 0723615531 sau la adresa: Sos. Fundeni, NR. 82-84, Bucuresti, Sector 2

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments