Refu Blog

Casele cu mansarda reprezinta visul multor persoane, deaorece ofera siguranta, spatiu si incredere. Aceste structuri sunt din ce in ce mai accesibile, deoarece firme de cosntructie, precum eproiectedecase.ro ofera cele mai bune preturi. Pe site, clientii vor gasi proiecte case mansarda la preturi accesibile, iar dimensiunile locuintelor pot sa difere de la proiect la proiect.

Unul dintre primele motive pentru care multi proprietari aleg sa amenajeze mansarda si sa nu o foloseasca ca pod, este sustinut deaspectul cu totul unic pe care il are acest spatiu si aerul sau intim, care i-a facut in trecut pe scriitori si pictori sa isi caute adapost aici. Este locul ideal pentru amenajarea unui spatiu creativ, a camerei de oaspeti, a unui dressing, dar poate deveni la fel de bine dormitor, camera de zi sau chiar un mic apartament.

Costurile reduse se afla, de asemenea, pe lista avantajelor, atat in faza de proiect, incepand cu taxa pentru autorizatia de constructie, cat si atunci cand vorbim despre costurile materialelor de constructie si intretinerea acestui spatiu. Mansarda permite extinderea casei pe verticala fara a ridica un intreg etaj, iar daca avem deja o casa cu pod inalt, sunt necesare doar cateva modificari.

Principalele costuri se refera la izolarea si placarea peretilor, constructia acoperisului si a ferestrelor, realizarea si izolarea termica a pardoselii, la care se adauga sistemul de incalzire (semineu, incalzire prin pardoseala, calorifere electrice), mobilierul, diferite elemente din lemn etc. Multe dintre proiectele de case cu mansarda sunt gandite in asa fel incat sa implice costuri minime: case care au mai putin de 100 metri patrati, cu living, doua-trei dormitoare, camera de depozitare, baie, bucatarie si terase.

Pe site-ul proiecte case cu mansarda, cumparatorii interesati pot chiar sa se adrese direct firmei eproiectedecase.ro pentru a afla costurile unei case custom.

Desi alegerea unui proiect casa cu mansarda poate parea o decizie grea, odata ce cumparatorul a pus in balanta necesitatile sale primare, bugetul si design-ul proiectului, alegerea va fi una foarte usoara.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment