Abonatii la articole pe mail!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

abonatii-la-articole-pe-mailAbonatii la articole pe mail era o problema acum o saptamana, cand am avut ghinionul sa imi pierd abonatii care primeau articolele pe mail de fiecare data cand scriam pe blog, asadard dupa ce m-am ofticat destul de mi-am pierdut abonatii mi-a venit o buna idee sa-mi export din baza de date a blogului toate mail-urile, mai exact fiecare persoana care mi-a lasat un comentariu cu adresa lui de mail, eu puteam sa ii trimit de fiecare data cand scriu un articol, un email care-l atentiona ca am scris ceva.

Dupa ce am exportat toate mail-urile am descoperit ca defapt imi trebuie si numele lor pentru ca altfel sistemul FeedPress nu-mi importa deloc adresele de mail, asa ca am cautat prin motoarele de cautare, si am gasit urmatoarea comanda in phpmyadmin pentru a sorta numai numele si email-ul din tabela wp-comments.

SELECT DISTINCT comment_author, comment_author_email FROM wp_comments

Apoi dupa ce mi-a fost afisat numele si adresa de mail de la comentatorii de pe refu.ro, dar ceva ce nu am anticipat la momentul respectiv a fost ca am primit 2 mail-uri de la cei care au primit primul email, si mi-au batut obrazul ca le-am trimis acel mail sub forma de spam. Este foarte posibil sa fie denumit acest lucru si spam, imi pare rau pentru cei care i-au deranjat lucrul asta, asa ca cei care primesc si acest mail i-as ruga sa se dezaboneze daca ii deranjeaza venirea mail-urilor din partea mea.

In imaginea de mai jos exista un buton numit unsubscribe now, pentru cei care nu mai vor sa primeasca mail-uri de la mine.

l3HAI7W

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments