Prea multi samurai in Romana!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

samurai in RomanaZic ca sunt prea multi samurai in Romania pentru ca observ cum oamenii nu au grija deloc de discurile lor, indiferent daca este un disc din vacanta cand ai fost in nu stiu ce colt al Romaniei, sau chiar daca e vorba de discul de nunta sau botez daca ai copii. Acum cateva zile mi-au fost date cateva dvd-uri pentru a face cateva copii de siguranta la ele, totul a fost bine pana cand la al 3-lea disc deja softul (CDBurnetXP) care-mi facea o imagine virtuala dupa acel disc imi afiseaza o eroare, si atunci mi-a cazut si mie fisa sa ma uit la suprafata discului, si cand ma uit parca s-ar fi antrenat cativa samurai pe acolo, erau zgarieturi superficiale si nu prea superficiale pe toata suprafata lui.

Inca nu inteleg de ce oamenii nu intreaba pe altii sau pur si simplu sa se documenteze singuri cum sa-si transporte si sa-si tina in siguranta datele pe un disc. Daca te apuci sa lasi 30 de amprente si sa il faci sa arate ca si cum l-ai frecat de perete, nu se pot face prea multe pentru respectivul disc.

Tu cat de bine te descurci cu un disc? Ai zeci de discuri zgariate sau faci parte din grupul care-si tine in siguranta datele de pe disc?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Dragos Nedu

ne dam seama dupa ce le stricam ­čśÇ