Accesorii caini

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

accesorii caini

Pentru a creste un caine sau mai multi, proprietarul va avea mare nevoie, in afara de hrana corespunzatoare si de accesorii de caini. Ele fac parte din articolele ce orice catel si stapanul lui trebuie sa le aiba si in acelasi timp, sa se bucure de ele.

In privinta jucariilor, cu precadere pentru catelusi, sunt de regula necesare pornind inca si poate mai ales, din momentul cand le apar dintii. Atunci, gingiile acestora se inflameaza si caini se linisteasc numai in momenul in care vor mesteca o jucarie care sa fie fabricata din cauciuc.

In privinta patrupedele mari, rolul pe care il au jucariile este acela de incurajare a miscarii care reprezinta o parte importanta a vietii si sanatatii lor insa jucariile au inclusiv rolul de stimulare al inteligentei si ii descurajeaza in a avea diverse probleme comportamentale ce pot fi cauzate de plictiseala ori de energia in exces si nu in cele din urma, ii ajuta in a mentine sanatatea dentara.

Ca si jucarii care pot sa fie cumparate pentru distractia animalului de companie si care pot sa se vada pe site-urile si in magazinele de specialitate, sunt de mentionat:

  • Jucariiile din vinil in forma de cal, aceasta fiind o jucarie amuzanta pentru catei, ideala pentru ros si care ofera patrupedelor numai momente amuzante; e considerata buna pentru cainii sedentari ce locuiesc si care traiesc in casa, fara a face miscare prea multa, jucaria motivandu-i sa se joace;
  • Jucariile latex ferplast ce au diametru de circa 9,5 cm, sunt perfecte pentru ca animalul sa isi poata consuma surplusul energiei si in acelasi timp ca sa fie roasa, asigurandu-le o viata activa cainilor ce o au;
  • Jucariile in forma de lebada si de flamingo, fabricate din latex ce au forma acestor pasari , sunt amuzante si deasemenea usor de prins de caini, ele transformandu-se in prietene ideale de joaca.

In general, firmele de specialitate pot comercializa accesorii caini, jucarii dar si hrana uscata si umeda precum si diverse articole de farmacie si pentru igiena animalelor de companie.

Dintre accesoriile utilizate cel mai des sunt de mentionat:

  • Tipurile de zgarzi, de lese si hamuri ale cainilor, care sunt in diferite modele si culori, unele avand fir retractabil; botnitele sunt deasemenea articole necesare atunci cand se pleaca, cu cainele in plimbare cu precadere daca e un animal ceva mai agresiv si mare ca dimensiuni;
  • Ca si accesoriu care e necesar, castronul cu care patrupedul serveste masa este si acesta un absolut necesar; castroanele acestea sunt din material plastic, nu un singur bol sau doua si se gasesc spre a fi achizitionate in culorile cele mai vii si atractive;
  • Culcusurile de caini sunt si ele printre accesoriile cele mai iubite si transforma odihna catelului in una foarte placuta si confortabila; ele pot fi in forma de iglu, sau ca si un pat textil, sub forma de casuta, ca si textura moala si in culori atractive.

Multe produse din aceste game de accesoriilor si jucariilor ale cainilor se gasesc si online, unul dintre site-urile de accesat fiind www.novafood.ro, cu produse de calitate ce sunt destinate multor animale de companie.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments