Cumpără accesorii pentru petrecere sau cadouri pentru burlăcițe online !

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Vara, soare  și petreceri tematice ! Ne aflăm în sezonul nunților iar tu ai fost invitată la petrecerea burlăcițelor. Ce cadou vei alege pentru prietena ta, viitoarea mireasă?

Ti-am pregatit câteva idei de cadouri pentru burlacite pe care toată lumea le va adora la această petrecere.

Alege unul dintre aceste cadouri care vor aduce zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți!

Punctul de atracție al acestei petreceri poate să fie un flamingo uriaș gonflabil. Această saltea în formă de pasăre Flamingo este parcă omniprezentă, o vezi pe rețelele de socializare, în locurile cu piscină sau la mare. Este foarte comodă și spațioasă, iar tu și prietenele tale vă veți bucura de ea la maxim. Nu uita că va atrage privirile tuturor!

Un alt cadou special pentru viitoarea mireasă este sutienul din bomboane, de acest cadou se va bucura atât ea cât și viitorul mire. Fără îndoială acest cadou dulce va fi apreciat de cuplul de tineri însurăței. Sutienul din bomboane reprezintă un cadou original pentru o luna de miere perfectă.

Vrei ca petrecerea prietenei tale să fie cu multă voie bună și să iasă din tipare?

Atunci cu siguranță trebuie să alegi jocul X și zero cu shoot-uri, pentru o petrecere reușită. Te joci și bei shooturi în același timp, distractiv nu? Noi credem că acest cadou este perfect să îl ai în casă pentru orice ocazie.

Dacă vrei să optezi pentru un cadou mai cuminte îți propunem să achiziționezi o păturică sirenă. Dacă nu ai auzit până acum de această păturică îți putem spune noi mai multe. Patura în formă de coadă de sirenă poate fi cadoul ideal atât pentru petrecerea burlăcițelor cât și pentru tine. Făcută dintr-un material moale și călduros, patura iți va fi de mare ajutor în serile de toamnă sau iarnă. Te bagi in ea și te vei transforma într-o sirenă chiar la tine în dormitor. Nu-i așa că sună tentant?

Un alt produs pe care îl poți găsi în magazinele online de cadouri este șorțul de bucătărie iepurașul sexy. Acest sort va face ca gătitul să devină mai interesant. Fa-l cadou sau comandă-l chiar pentru tine, iar mâncărurile tale vor fi mereu condimentate, acest șorț sexy de bucătărie iti va aduce sarea și piperul in relația ta.

Încheiem lista noastră de accesorii de petrecere sau cadouri pentru burlăcițe cu o instalație de cleme foto iluminate. Acesta poate să fie un cadou atrăgător pentru oricine,instalația de cleme pentru fotografii reprezintă un produs excelent pentru decor, îți poate lumina living-ul sau dormitorul iar pozele prinse în aceste cleme îți vor aminti de clipele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Ești gata de petrecere? Dacă încă nu ti-ai făcut cumpărăturile de cadouri sperăm că lista de mai sus să îți fie de folos atunci când vei alege să achiziționezi accesorii pentru petreceri sau să chiar pentru tine. Online vei găsi cele mai multe idei de cadouri în funcție de ocazie sau de bugetul tău. Acum îți faci cumpărăturile de cadouri chiar și duminica seara sau atunci când găsești timp printre alte treburi, tot procesul se desfășoară rapid și fără probleme.

Casă de piatră și spor la cumpărături!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments