Adauga o noua dimensiune graficii

matrite folio

Personalizarea produselor nu este chiar o noutate dar, in schimb, modalitatea prin care acestea sunt personalizate este cea care conteaza intrucat aceasta este doar primul pas spre a obtine perfectiunea. Tehnica de personalizare prin matrite folio este una care garanteaza un impact vizual considerabil iar in momentul in care se utilizeaza aceasta tehnica vorbim in mod automat de calitate si detalii de inalta clasa.

Procedeul acesta este disponibil a fi aplicat pe diverse suporturi dar in randurile urmatoare va vom explica de ce este recomandat sa utilizati acest procedeu. La noi pe site www.stantelaser.ro veti gasi o multime de alte metode pe langa acest procedeu de personalizare cu matrite folio dar si idei diversificate pentru a putea sa va creati materiale cu adevarat deosebite.

Materiale promotionale personalizate cu matrite folio

Asadar, daca este sa vorbim despre acest procedeu de personalizare cu matrite folio putem spune despre acesta ca prezinta o multime de avantaje intrucat reuseste cu succes sa ofere rezultate de cea mai inalta calitate dar sa si creeze acele mici detalii de eleganta fiind extrem de potrivit pentru a va personaliza cartile de vizita, agendele, calendarele si chiar obiectele de prezentare.

Va puteti crea prin acest procedeu care utilizeaza matrite folio o multime de alte materiale personalizate care sa fie extrem de apreciate in orice circumstanta si astfel sa reusiti cu un pret mic sa va creati adevarate campanii de publicitate. In acest fel nu va mai trebui sa apelati la solutiile costisitoare oferite de agentiile de publicitate si sa puteti oferi ceva cu adevarat util si in acelasi timp sa obtineti si rezultate.

Ce este personalizarea cu matrite folio?

Inainte de a continua este necesar sa vorbim putin despre ce inseamna personalizarea cu matrite folio. Aceasta metoda depune in relief negativ foliile colorate in general aurii sau argintii pe materiale precum lemnul, pielea naturala sau artificiala, hartie, carton, mase plastice si asa mai departe.

Acest procedeu se executa la temperaturi ridicate prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita. Presarea nu afecteaza suprafata de pe verso. Indiferent daca aveti de realizat un logo sau sa imprimati un text, personalizarea prin matrite folio reuseste cu succes sa reproduca chiar si cele mai mici detalii oferind perfectiune la fiecare pas.

Limitari si permisiuni in utilizarea matritelor folio

Desi culorile cele mai utilizate in personalizarea prin aceasta cu metoda ce utilizeaza matrite folio sunt auriul si argintiul se pot folosi si alte culori precum rosu, verde, violet, albastru si multe altele. De asemenea calitatea personalizarii cu matrite folio depinde foarte mult si de calitatea materialelor utilizate, asadar daca va doriti materiale promotionale realizate la cele mai inalte standarde este necesar sa va consultati cu specialistii nostri si sa stabiliti cu acestia ce urmeaza sa se faca mai departe.

Cele mai calitative lucrari, realizate la cele mai inalte standarde le veti gasi numai la noi pe site www.stantelaser.ro si va asteptam cu interes comenzile dar sa le si materializam pentru a deveni materiale promotionale perfecte pentru toate activitatile pe care le planificati pentru a va promova cat mai bine imaginea.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments