Termohidroizolatii de la Europlastic

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Indiferent daca va ganditi sa va construiti o casa sau vreti doar sa renovati o locuinta, un lucru de care trebuie sa tineti cont este acela ca aceasta activitate necesita si aplicarea de materiale de termohidroizolatii.

Aceste materiale sunt esentiale si aduc numeroase beneficii cladirii noi construite sau locuintei renovate.

Materiale de termohidroizolatii

Lucrarile de termohidroizolatii sunt lucrari complexe, iar datorita lor constructiile si cladirile sunt astfel protejate fie de apa si mucegai, fie de riscul de a pierde caldura din interior. Pe piata din tara noastra, exista mai multe tipuri de materiale de termohidroizolatii.

Un prim astfel de material este vopseaua termoizolanta Thermo Top. Acest sistem de izolatie poate fi folosit atat in cazul unor constructii noi, cat si la reabilitarea unor cladiri mai vechi. Mai mult, acest produs se potriveste perfect la lucrarile de termohidroizolatii fie la constructii rezidentiale, fie la cele comerciale sau industriale.

Vopseaua termoizolanta Thermo Top are proprietati eficiente pentru izolarea termica si are o rezistenta sporita impotriva formarii vaporilor de apa. Aceasta calitate este foarte importanta, deoarece in acest fel se elimina formarea mucegaiului sau a condensului.

Mai mult, datorita conservarii temperaturii in interiorul unei locuinte, cladiri, constructii, costurile la energie vor fi minime.

Un alt material eficient in sistemul de termohidroizolatii este reprezentat de spuma poliuretanica. Acest material este considerat drept unul dintre cele mai bune materiale in ceea ce priveste termohidroizolatiile. Datorita faptului ca are o etanseitate perfecta, spuma poliuretanica este eficient atat din punct de vedere termic, cat si hidro.

Un plus al acestui material de termohidroizolatii este faptul ca este un bun izolator fonic. Avand o aderenta foarte ridicata, acest material poate fi aplicat pe orice tip de suprafata.

Prin intermediul spumei poliuretanice se evita disiparea caldurii din interior, reducandu-se astfel costurile de energie electrica cu pana la 50%.

Avantajele sistemelor de termohidroizolatii

Un avantaj important al lucrarilor de termohidroizolatii este acela ca, datorita acestor materiale, in interiorul cladirilor se formeaza un dublu confort, din punct de vedere al izolatiei termice, dar si din punct de vedere al hidroizolatiei.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca sistemele de termohidroizolatii pot fi folosite atat la constructiile noi, cat si la renovarea si reconditionarea cladirilor vechi. Aceste materiale sunt usor de utilizat si au o aderenta ridicata pe toate tipurile de suprafete.

Mai mult, datorita proprietatilor si calitatilor acestor sisteme de termohidroizolatii, costurile pentru energia electrica destinate incalzirii unei locuinte pot fi reduse la minim.

Termohidroizolatii de la Europlastic

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, dobandind de-a lungul timpului si numeroase premii, diplome si certificari, firma Europlastic ofera o gama larga de servicii de calitate in domeniul constructiilor.

Specializati in termohidroizolatii, dar si in productia de vopsele, amorse si aditivi, firma Europlastic asigura standardele cele mai inalte de productie. Mai mult, expertii in domeniu sunt instruiti sa fie orientati catre nevoile clientului, ajutand astfel la realizarea celor mai bune si calitative lucrari.

Avand deviza „Cine ne stie… castiga”, compania vine in ajutorul clientilor cu numeroase servicii si produse in ceea ce priveste constructiile.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments