Adeziv parchet de cea mai inalta calitate de la Europlastic

Suntem compania care este capabila sa iti ofere cel mai bun adeziv parchet, pentru ca sa-ti aranjezi casa dupa bunul tau plac. Va oferim o gama larga de adeziv parchet, care este perfect pentru lipire pe o suprafata din ciment, beton sau chiar lemn. Veti putea lipi orice tip de parchet in orice mod, poti lipi in modul mozaic chiar si parchetul din lemn exotic. Adezivurile se clasifica dupa origine, natura chimica, domeniul de temperatura si tipul de solvent. Fiecare care are nevoie de un adeziv parchet va atrage atentia mereu la aceste caracteristici pentru a face mereu alegerea corecta. Unii aleg sa rezolve problemele cu adezivi naturali, adica cleiurile animale si cele vegetale, dar de cele mai multe ori au parte doar de esecuri. Noi iti ofeim nu doar adezivi parchet, dar si inca multe produse care iti vor fi de folos in intretinera superba a parchetului din casa ta.

Mai intai foloseste TOP EPOXI AMORSA pentru sporirea eficientei a adezivului parchet

In primul rand ar trebui  sa foloseti o amorsa ca deja alesul adeziv parchet sa fie mult mai rezistent si sa aiba o aderenta mai mare ca de obicei. Iti oferim cea mai buna amorsa TOP EPOXI AMORSA care este un sistem epixidic bicomponent, ce este transparent si nu are nevoie de solventi.  Aceasta amorsa este destinata pentru suprafetele in beton cu o umiditate nu mai mare de 4%. Se foloseste pentru a egaliza suprafetele pentru aplicarea corecta a pardoselii. Are o duritate ridicata, rezistenta sa fiind mecanica, si rezistenta la mediile chimice.

Alege adeziv parchet EURODEZ AP91T

Acest adeziv parchet EURODEZ AP91T este unul poliuretanic bicomponent ce nu contine apa sau chiar solventi. Are o adeziune foarte puternica si destul de rezistenta, este un adeziv perfect pentru a lipi parchetul pe beton. Dar adeziunea si rezistenta sa poate fi si mai mare daca pe sapa de beton se vor aplica mai intai amorsele epoxidice: TOP EPOXI AMORSA W ÔÇô destinata betoanelor cu umiditate de 4% sau TOP EPOXI AMORSA ÔÇô ce este destinata betoanelor cu umiditate cuprinsa intre 4% si 6%.

Dupa adeziv parchet foloseste EUROFILL

Majoritatea cred ca folosind doar adeziv parchet va finisa cu aceasta instalarea parchetului, dar se inseala amarnic, caci ar trebui sa foloseasca mai apoi si EUROFILL. EUROFILL este un chit special care umple spatiile dintre imbinarile lamerelor a parchetului. El se utilizeaza la chituirea perfecta a lufturilor  a imbinarii lamelor de parchet. Si nu numai se foloseste si pentru chituirea diferitor defecte a lemnului. Se utilizeaza doar in amestec perfect cu rumegus fin.

TOP PARCHET LAC ce va fixa frumusetea parchetului si rezultatele adezivului parchet

Ti-ai ales cel mai bun adeziv parchet? Atunci daca doresti un lac calitativ de parchet atunci alege TOP PARCHET LAC, care este un lac monocomponent, cu o textura semilucioasa si este diluabil cu apa. El protejeaza parchetul si dusumelele din lemn. Suprafetele ce au avut parte de acest lac sunt rezistente la zgaraieturi, apa, detergenti, pete de ulei, de cafea sau de vin.

Pentru a afla mai multe acceseaza site-ul www.europlastic.ro

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments