Proiecte case mici

Dintotdeauna oamenii au simtit nevoia sa isi arate puterea financiara, pentru a castiga respectul celor din jur. Insa, posibilitatile nu au fost de fiecare data in concordanta cu dorintele lor. Pentru acei oameni care se decid sa aleaga eficienta in locul opulentei, proiectele de case mici sunt cea mai buna alegere. Aceste case le pot depasi pe cele mai devreme mentionate atat prin functionalitatea crescuta, cat si prin eleganta afisata de intregul spatiu, interior-exterior, aducand un plus in ceea ce priveste estetica, prin originalitate. Nu mai trebuie sa iti faci griji in legatura cu bugetul tau, sau cu spatiul oferit de terenul disponibil pentru constructie, deoarece, avand la dispozitie un arhitect specializat si un plan de ridicare si amenajare a casei bine gandit, sunt sanse foarte mari sa ramai surprins de modul in care te poate satisface un astfel de proiect. Acest lucru se poate realiza prin iluzia unei constructii mult mai mari, obtinut din concentrarea pe utilizarea eficienta a fiecarui m2 de spatiu avut la dispozitie, cat si prin legatura pe care trebuie sa o aiba aceasta cu exteriorul.

Cu toate avantajele pe care le poate avea o locuinta voluminoasa, se stie ca nu este absolut necesar sa fii mai fericit intr-o casa grandioasa decat intr-una cu spatiu mai restrans. Motivele pentru care oamenii aleg prima varianta difera de la un mediu la altul, variind intre nevoia de a schimba radical modul de viata de pana in acel moment, la nevoia de a impresiona, sau pur si simplu abilitatile de convingere a unui agent imobiliar ca aceasta este decizia cea mai buna pe care o pot lua.

In alta ordine de idei, inainte de inceperea construirii unui astfel de camin, oamenii vor reflecta asupra costurilor mici de ridicare a acestuia, impreuna cu lejeritatea oferita in momentul platirii taxelor, precum electricitatea sau sistemul de incalzire, dar si asupra diminuarii efortului in ceea ce priveste curatenia si intretinerea casei, oferite de proiectele de case mici.

In functie de dorinta fiecaruia, proiectele se pot modifica, atat pe exterior, cat si pe interior, fata de modelul tip. Astfel, pretul final nu va fi foarte diferit, fiind estimat in functie de m2 construit si de complexitatea modificarilor aduse proiectului de case mici. Acesta poate cuprinde, deasemenea, si documentatiile in vederea obtinerii autorizatiei de construire, cat si tot ceea ce priveste detaliile de executie. Orice problema aparuta se poate rezolva in functie de nevoile fiecaruia, alaturi de ingineri si arhitecti, punand in balanta si ceea ce impune situatia de pe teren.

In ceea ce priveste structura si instalatiile, in proiectele de case mici, acestea sunt reprezentate in general de cadre din beton armat, ce cuprind grinzile si stalpii, respectiv tot ceea ce inseamna instalatii sanitare, termice si electrice.

Pe site-ul http://www.crihan-construct.ro/ poti fi ghidat catre solutiile corespunzatoare necesitatilor tale, in vederea ghidarii catre o alegere cat mai avantajoasa din toate punctele de vedere, pe care sa nu o regreti niciodata si sa o recomanzi tuturor celor care se afla in situatia ta.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments