Orice firma sau societate nou infiintata poate reprezenta un castig pentru economia autohtona. In primul rand, zeci de oameni isi vor gasi de munca aici, iar banii vor fi cheltuiti in Romania, adica bani castigati de romani pentru romani. Pe urma impozitele alimenteaza bugetul de stat si de aici sunt impartiti catre sectoarele prioritare: invatamant, sanatate, industria alimentara, agricultura, apararea. Orice firma nou aparuta, care nu devine o capusa, ci functioneaza legal si aduce venit inseamna: -o sansa in plus la educatia de calitate pentru copiii din Romania -modernizarea spitalelor si cursuri de formare pentru medici -produse bio si alimente mai proaspete si mai sanatoase -conditii decente de viata pentru mai multi romani. Multi ar spune ca nu ar infiinta o firma pentru nimic in lume, chiar daca dispun de capital si locatie, din urmatoarele motive: -este nevoie de 1001 de acte la dosar, de autorizatii si aprobari si trebuie sa alergi luni de zile sa reusesti acest lucru.

Chiar si lista actelor necesare este greu de procurat, fiindca proprietarii de firme se tem de concurenta, iar pe internet informatiile sunt incomplete. -inca nu a disparut complet coruptia din tara, iar multi functionari iti forteaza mana sa le dai atentii, sa te ajute, fiindca aplica un rationament simplu: cum ai bani sa iti infiintezi o firma, sa inchiriezi o cladire, sa platesti atatia salariati, ai si pentru o atentie, daca doresti sa rezolvi mai repede problemele. – teama de viitor/. Bun, sa zicem ca te ajuta cineva la infiintare firme Bucuresti, dar cum te vei descurca mai departe? De unde vei sti sa procedezi legal, sa gasesti un contabil bun, sa pui la punct departamentul de resurse umane, sa respecti drepturile salariatilor, sa maresti capitalul sau sa muti sediul social, in cazul in care aceste schimbari se impun? Adisaf.ro te ajuta sa efectuezi legal toate aceste operatiuni, tot ce ai de facut este sa ii pui actele de care este nevoie la dispozitie si sa soliciti serivicile si consiliere gratuita salariatilor acestei firme.

Foarte bine pregatiti profesional ei rezolva probleme legate de: -consiliere legata de orice activitate care asigura buna functionare a firmei, dezvoltarea activitatii sau sistarea acesteia, fiindca nu aduce profit, mutarea sediului social, gasirea unui sediu social bine amplasat. -obtinerea actelor care demonstreaza functionarea legala a firmei -cesiune parti capital social -administrarea imobilului in care se desfasoara activitatea pe baza de contract.

Ar trebui ca mai multe persoane din firma sa se ocupe de acest lucru si ar fi destul de costisitor, fiindca in afara cheltuielilor de intretinere a localului, s-ar face cheltuieli mari si cu administratorul si cu cei implicati in intretinere. Intr-o cladire este nevoie de curatenie permanenta, de schimbarea corpurilor de iluminat care se ard, de reparat defectiunile care apar in alimentarea cu apa curenta, canalizare sau alimentarea cu gaz. -managementul si suportul afacerilor. Cel care infiinteaza o firma si este complet lipsit de experienta trebuie sa fie sprijinit in toate demersurile sale: in aplicarea cadrului legal, in logistica si resurse umane, dar si in operatiuni de contabilitate. -obtinerea tuturor avizelor de functionare de la Pompieri, Mediu si Ministerul Sanatatii.

Toata aceasta alergatura ar trebui sa fie facuta de cel care isi doreste sa infiinteze firma si asa ar pierde mult timp pretios, pe care ar putea sa il canalizeze catre organizarea activitatii propriu-zise. E relaxant ca au aparut astfel de furnizori de servicii care se ocupa de infiintarea firmelor si de toate schimbarile care au loc in interiorul lor. Acestea trebuie sa fie facute in mod legal nu la voia intamplarii ca detinatorul firmei sa nu fie amendat. Iata de ce va sfatuiesc sa infiintati cat mai multe firme, dragi romani, ca economia nationala sa infloreasca! Putem sa redesteptam mestesuguri pe cale de disparitie sa revalorificam traditiile noastre frumoase, sa punem in vanzare pentru noi si pentru strainii care vin in tara produse traditionale.

Avem fructe de padure, plante medicinale, covoare frumoase, un port popular care demonstreaza eleganta si bunul gust al romanilor. Cu Adisaf.ro economia noastra poate lua o amploare fara precedent, iar cei care au apelat la serviciile complete oferite de acesti furnizori obtin beneficii uriase si se bucura de success. Adisaf.ro se leaga de numele multor firme infiintate in tara noastra, unele dintre acestea conducand in topul celor mai bune firme de profil.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment