Filmele indiene abunda in scene de opulenta care indeamna la visare orice adolescenta. Tineri lipsiti de griji isi consuma iubirea nevinovata in mijlocul naturii, danseaza, canta si bat din palme fara nicio grija. Este o lume fascinanta in care oamenii au de toate, cu toate ca nu ii vezi muncind. Palatele imparatesti sunt pline de covoare si matasuri scumpe, la gatul si pe bratul fetei stau bijuteriile scumpe. Masinile trebuie sa fie scumpe si ele, iar in eleganta hainelor se citeste pretul lor. In jur totul este numai floare, senin, soare si lumina. Aceasta o fi oare adevarata Indie? Mai exista si India magica si sacra de care era indragostit pana la idolatrizare Eliade.

Tara aceea magica si fascinanta in care cei care se iubesc isi rostesc juramintele in fata pamantului:“Mă leg de tine, pământule, că eu voi fi a lui Allan, și a nimănui altuia. Voi crește din el ca iarba din tine. Și cum aștepți tu ploaia, așa îi voi aștepta eu venirea, și cum îți sunt ție razele, așa va fi trupul lui mie.” Franturi din gandirea indiana apar si in poemele eminesciene. La polul opus se situeaza India zugravita in culori sumbre, partea saraca a ei. Locuinte insalubre, igiena precara (spun unii). Adeavarul despre India este undeva la mijloc ( ca intotdeauna). Si ei au nevoie de painea zilnica pe care o pun pe masa, de un loc decent de munca si cand nu il gasesc in tara lor, migreaza in cautarea lui. Un om exasperat de faptul ca nu are cu ce isi intretine familia, ca ai lui sufera lipsuri, asteapta un semn din partea providentei, doreste neaparat un loc de munca.

Ai o afacere si ai nevoie de forta de munca? Ce ar fi sa adopti muncitori strainatate India, sa le dai de lucru, sa ii tratezi cu omenie si sa le faci viata mai frumoasa? Indienii sunt harnici si intreprinzatori, cinstiti si credinciosi. Indiferent de religia pe care o practica au frica de Creator si nu iti vor face probleme. De fapt infractiunile se exclud din lista, fiindca procesul de recrutare al lor este meticulos, se desfasoara in etape si filtrele retin persoanele dubioase sau nepricepute. In Romania vor fi adusi cei mai buni dintre cei mai buni si pentru acest lucru, trebuie sa intelegi ca de la solicitarea ta, pana la primirea fortei de munca dureaza 2 luni. Nu se poate mai repede, fiindca pe langa interviuri si teste, Jordanriver.eu se odupa si de documentatia de intrare legala in tara a lor si de cartea de munca verde, care le permite sa lucreze aici. Cum se procedeaza, in momentul in care ai nevoie de muncitori din India si ti-ai propus sa le intinzi o mana de ajutor: -iti definesti nevoile, ca firma care se ocupa de recrutare sa le satisfaca pe deplin -te implici in selectarea viitorilor angajati, daca doresti acest lucru si daca timpul iti permite -te pregatesti sa ii primesti cat mai bine pe muncitorii indieni. Migrarea fortei de munca este una dintre marile realizari ale lumii moderne.

Ea da posibilitatea oamenilor sa interactioneze cu alte culturi, cu oameni de o alta nationalitate, sa invete lucruri noi si sa se adapteze. Progresul este beneficiul liberei circulatii a fortei de munca, fie ca vorbim de cel financiar, fie de cel moral. Invatam multe de la cei cu care lucram. Stiu muncitori romani care au devenit mult mai constiinciosi, dupa ce au lucrat in Germania, Spania sau Anglia. Invatam cuvinte noi si traditii noi unii de la altii. Recomandarea mea este sa adopti muncitori din India si sa te bucuri pe deplin de calitatile lor. Indienii au un farmec aparte, ei seduc prin caracterul lor frumos si prin inima curata, dar si prin aspectul fizic.

Cat traim, trebuie sa ne facem datoria pe acest pamant. Admir oamenii de afaceri care dau de lucru multor oameni si care prin acest gest le ajuta si familiile sa aiba de toate si sa traiasca mai bine. Stim la fel de bine ca in India se nasc multi copii si ar fi o multumire sufleteasca enorma sa stii ca ai ajutat cateva sute de copii atat de departe sa creasca si sa se bucure de copilaria lor. In cazul in care ai un hotel sau un restaurant, clientii tai vor indragi rapid muncitorii indieni. Este mai mult ca sigur ca ei vor deveni puncte de atractie.

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru