Ai auzit de conceptul de escape room? Nu e prea tarziu sa incerci!

Daca traiesti intr-un oras mare, precum Bucurestiul, e destul de greu de crezut ca nu ai auzit macar de conceptul de escape room. Ideea care a facut din aceasta ideea un succes este foarte simpla, pentru ca presupune un spatiu mic, timp destul de scurt, si un numar mare de oameni care il pot experimenta.

Despre ce e vorba, pe scurt! Un escape room consta intr-o simpla modalitate de a crea o experienta concentrata, de doar 60 de minute, care nu ofera doar distractie, ci si un mod inedit de a-ti pune neuronii la contributie. Cum? Prin dezlegarea unui mister special creat pentru a fi rupt in indicii si rezolvat. De ce este aceasta o experienta memorabila?

Cum poate fi memorabila o experienta de escape room

rooms escape

In primul rand, un escape room este o activitate care poate fi facuta doar in echipa. Acesta este primul atu pe care il are o astfel de experienta – faptul ca angreneaza mai multi oameni. Mai mult, acesti oameni trebuie sa formeze o echipa destul de bine sudata pentru a rezolva misterul intr-un timp de sub 60 de minute. Iar acest lucru nu este usor! Evident, este latura distractiva a acestei experiente, pentru ca poti, pentru o ora, sa iei parte la o aventura alaturi de oameni dragi, pe care sa o tineti minte mult timp. Cu ce ramaneti in urma unei astfel de experiente:

  • In primul rand, dupa ce veti fi terminat cele 60 de minute pe care vi le pune la dispozitie o experienta de room escape, veti iesi invingatori sau determinati ca data viitoare sa lucrati mai bine
  • Pe parcursul timpului regulamentar, vei descoperi noi valente uimitoare ale oamenilor care sunt mereu alaturi de tine, pe care nu le stiai pana in acel moment
  • Trebuie sa fii capabil sa lucrezi la turatie maxima alaturi de prietenii tai, pentru a da randament intr-un termen relativ scurt pentru cat de complex e un joc de room escape in general

Iata cateva concluzii si cateva aspecte care te pot determina sa incerci, alaturi de prietenii tai, o modalitate nu doar incitanta, ci si extrem de amuzanta, de a-ti petrece timpul liber pe care il ai la dispozitie. Tot ce iti ramane este sa gasesti, intr-adevar, compania care iti poate oferi toate aceste lucruri la un pret avantajos, precum si camere cu o tematica ideala pentru preferintele tale.

In ce consta oferta unei companii de escape room?

Daca te-ai decis sa incerci o astfel de experienta de room escape, Cryptex te asteapta cu portile deschise. Daca arunci o privire pe site-ul lor, vei observa foarte multe camere care te indeamna, parca sa intri in acel univers plin de mister, de enigme si de incifrari, pe care doar tu si prietenii tai le puteti dezlega. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o camera dintre toate cele disponibile si sa pasesti, increzator, alaturi de echipa ta, catre o experienta urbana.

Camerele de la Cryptex sunt foarte diverse, si constau in munca detectivista pe urmele unor personaje cunoscute in lumea criptologiei prin diversele colturi de lume in care acestia ajung. Astfel au luat nastere camere precum Anonymous, Arhivele Vaticanului, Catacombele Templierilor sau Casa Conspirativa. Inarmeaza-te cu rabdare si porneste intr-o aventura plina de enigma, in urma careia trebuie sa devoalezi misterul care vi se pune, tie si echipei tale, in fata.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru