Airsoft, podul dintre digital si realitate

Airsoft, podul dintre digital si realitate, este primul lucru care-mi vine in gand, fiind un jucator de first person shooters, am un vis sa-mi iau toti prietenii la o runda cat mai reala, sa fie o simulare poate intr-un magazin, sau o simulare intr-un mall, unde putetm cu totii sa avem un rol si sa ne ducem rolul pana la capat, cu o arma airsoft in mana.

Fie ca este vorba de un pistol, sau o automata, sunt sigur ca ar fi o experienta extraordinara pentru fiecare dintre noi, mai ales cand ai pe mana poate replica armei tale preferate, in cazul de fata pentru mine unul, ma pot considera fanul unei replici M4A1.

Asa cum fiecare tanar ce sta sute de ore in fata calculatorului, se perfectioneza si participa la competitii competitive, asa imi sta si gandul la un turneu de airsoft, unde organizatorii pot realiza preliminarii pe fiecare judet in parte, si la final cateva meciuri intr-o competitie televizata, prin camere live ce capteaza fiecare tactica, cadre ce arata pana la urma si determinarea unui profesionist de airsoft.

Stiu ca mintea-mi zboara departe, dar mi-ar place sa particip la un event de acest gen la noi in tara, sau chiar undeva prin Europa.

Pentru cei care nu au reusit pana acum sa testeze o arma airsoft, le recomand sa puna mana pe o replica adecvata si sa incepa shooting-ul, fie ca o cumperi ca recuzita pentru un anumite video, sau iti pui prin casa tinte pentru a te perfectiona, o arma airsoft o vad ca pe un mod de divertisment mai fain ca privitul la televizor, macar stii ca la finalul zilei ai o tinta mai precisa, si nu aflii ce s-a intamplat in lumea mondena.

Trebuie sa caut pe site-ul de airsoft, sa vad exact cat mai costa arme airsoft electrice ce nu ai nevoie de gaz pentru a alimenta de fiecare data atunci cand ramai fara, si ghici ce? Ramai fara gaz tocmai atunci cand e distractia mai mare, sau esti determinat sa dobori tinta propusa.

Ce experienta ai cu armele airsoft? Daca nu ai, ce tip de arma crezi ca te-ar tenta? Lasa-mi un comentariu mai jos!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru