Alege cartonul: un material ieftin si sigur!

Alege cartonul: un material ieftin si sigur! - Refu.ro

Cartonul este, cu siguranta, unul dintre materialele indispensabile pentru transport si pentru depozitarea produselor. Datorita greutatii sale reduse, cartonul ramane un ambalaj perfect pentru a transporta diverse obiecte precum sticle, produse alimentare, produse vestimentare, piese de schimb si multe altele. Pe site-ul shop.iPackOnline.ro clientii pot sa gaseasca o gama vasta de cutii transport care sa raspunda necesitatilor lor. Deaorece fiecare industrie este diferita, shop.iPackOnline.ro s-a gandit sa diversifice produsele sale si sa ofere chiar si cutii transport sticle. Cutiile de transport pentru sticle sunt utile, deoarece nu sunt costisitoare. Intr-o astfel de cutie pot intra pana la 6 sticle, sunt rezistente la umezeala si absorb din soc la un impact puternic. Toate aceste caracteristici nu fac altceva decat sa imbunatateasca experienta de transport pentru un producator de vin, sau pentru lanturile de magazine care frecvent trebuie sa aduca sticle de vin pe stoc. Cutiile din carton ondulat au o rezistenta mai mare fata de cele tranditionale.

Cutiile din carton ondulat sunt folosite la scara larga in domeniul ambalajelor de transport. Industria cartoanelor ondulate acorda o mare importanta cercetarii si dezvoltarii, incercand sa optimizeze raportul rezistenta- greutate.

Cutiile din carton ondulat sunt furnizate in diverse forme, de la marimi si modele standard la variante realizate la cerere. Cartonul ondulat este unul dintre putinele materiale de ambalare care poate fi taiat si pliat in diferite forme si marimi. Fiind una dintre cele mai dinamice solutii de ambalare disponibile, cartonul ondulat ofera clientilor numeroase avantaje.

Acest material, pentru producerea carora se utilizeaza hartie si carton, este extrem de important. Este de remarcat faptul ca aceste resurse sunt luate exclusiv din deseuri de hartie, decat prin ingrijirea mediului. Cartonul ondulat cu o singura fata este format din doua straturi de hartie, un strat exterior de hartie si un strat de hartie striata (hartie ondulata), livrat in role de diverse latimi si niveluri de calitate. Este excelent pentru protejarea si impachetarea produselor si este 100 % reciclabil. Aceasta il face o alternativa viabila si ecologica la folia cu bule. Cartonul ondulat este foarte flexibil si poate fi infasurat in jurul unor produse cu diverse forme si dimensiuni, pentru a absorbi socurile si loviturile, stabilizandu-le si protejandu-le astfel impotriva deteriorarii in timpul depozitarii si in timpul transportului.

Cartonul ondulat este fabricat aproape 100% din celuloza. Acest lucru il face extrem de ieftin. Acest fapt, la randul sau, salveaza producatorul de necesitatea de a ridica pretul bunurilor pentru a plati ambalajul. In plus, este profitabila si achizitionarea angro a acestuia. Acest material este foaret sigur datorita proprietatilor sale protective. Structura speciala permite absorbtia socului, ceea ce asigura siguranta produsului chiar si dupa impact. Desigur, cu cat este mai mare ondulatia si cu cat sunt mai multe straturi, cu atat va fi mai mare efectul. Exista cateva tipuri care prin puterea lor pot concura cu plasticul.

In plus, acest material poate fi fabricat in orice forma. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie sa aplicati tehnologii complexe costisitoare: cutiile cu cel mai complex design sunt asamblate din una sau mai multe coli (acestea sunt fixate impreuna cu capse sau banda adeziva). Ambalajele ondulate sunt foarte usoare. Chiar si cea mai puternica cutie de material dens cantareste atat de putin, incat un copil il poate ridica cu usurinta. Aceasta calitate simplifica foarte mult munca deplasatorilor. Este, de asemenea, extrem de compact. Caseta, atunci cand se dezasambleaza, se va potrivi cu usurinta intr-o mica nisa, iar atunci cand este nevoie, este usor sa o readuceti la starea initiala si sa o reutilizati.

Magazinul shop.iPackOnline.ro ofera solutii eficiente in materie de transport sticle sau alte produse, oferind o vasta gama de cutii transport la preturi avantajoase!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments