Alege produse de calitate pentru hoteluri!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Hotelurile pot avea foarte mult de castigat daca ofera clientilor toate necesitatile de care au nevoie atunci cand se cazeaza. De obicei, majoritatea hotelurilor renumite care isi respecta clientii vor oferi fiecarui client cazat, pe langa o camera impecabila, si mici accesorii si obiecte care sa le fie de folos pe toata duerata in care vor fi cazati.

Aceste produse pot varia de la: cosmetice hoteliere, prosoape si halate hotel, papuci de unica folosinta hotel, accesorii hotel, sapun hotel, sampon hotel, gel de dus hotel. Fiecare dintre aceste produse poate fi achizitionat online de pe site-ul Sanito.ro benficiind de cel mai bun pret. Site-ul ofera o gama vasta de produse pentru curatenie, accesorii, consumabile hartie si produse pentru hoteluri.

Un studiu efectuat pe 3 continente indica o statistica favorabila pentru hotelurile care au adoptat deja aceasta metoda de a-si promova afacerea prin materiale si produse pentru hoteluri care sa faca sederea cu atat mai placuta pentru clienti.

Toate aceste accesorii hotel sunt indispensabile, mai ales pentru o persoana care se cazeaza la hotel pe neprevazute. Orice client va aprecia samponul si sapunul cu pH neutru oferit in mod gratuit de catre hotel.

Halatele de baie de hotel sunt practic o necesitate pentru orice unitate, oferind oaspetilor sansa de a se simti in siguranta si confortabil imediat ce se ridica din pat. Asociati-le cu o pereche de papuci si le-ati oferit oaspetilor confortul maxim in camera.

Indiferent daca vorbim despre produse pentru hoteluri, precum cosmetice hoteliere, prosoape si halate pentru hotel, initiativa de a oferi servicii de calitate este intotdeauna apreciata de cei care se cazeaza. Aceste mici detalii pot face diferenta pe termen lung, deoarece persoanele care au avut o experienta placuta cu un anumit hotel sau cu un hotel care apartine unui lant mai mare HoReCa, cu siguranta se va intoarce si a doua oara.

Niciodata nu trebuie subestimata impresia pe care o lasa produsele de calitate folosite in spatiul hotelier, fie ca vorbim despre un halat de calitate, un prosop delicat la atingere, cosmeticele profesionale pentru ingrijirea pielii si dus sau chiar o pereche confortabila de papuci pentru hotel. Toate acestea cantaresc mult in ochii oaspetilor care se cazeaza la hotel.

Miciile gesturi, impreuna cu o curatenie si igiena perfecta, pot schimba intr-adevar imaginea hotelului, insa si atitudinea angajatilor are un rol important. Un hotel care nu a mai fost renovat de-a lungul anilor si care isi arata varsta nu este foarte atragator pentru oaspeti. O investitie in mobilier nou, reimprospatarea peretilor cu lavabil si produsele calitative sunt necesare pentru pastrarea unei imagini impecabile. Managementul hotelurilor poate opta pentru doua tipuri de consumabile hoteliere: cele clasice, ambalate individual sau cele reutilizabile, pe baza de dispensere. Fiecare dintre cele doua categorii prezinta avantajele lor.

Desigur, cosmeticele hoteliere nu sunt unicul lux pe care managementul ar trebui sa il ofere clientilor. De regula, orice camera trebuie sa aiba minimum 2 seturi de prosoape, care se schimba zilnic, dar si halate de calitate. Sanito.ro ofera cele mai bune oferte pentru accesorii hotel!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments