Cand ajunge la perioada de maturitate, pisica dumneavostra trebuie sa beneficieze de un program fix atunci cand vine vorba de hranire. Pentru ca animalutul de companie sa se bucure de viata prin mentinerea unei conditii fizice optime si prinntr-un regim alimentar echilibrat, hrana uscata pisici trebuie sa contina proteine, minerale, carbohidrati, vitamine, uleiuri si grasimi.

Daca doriti ca pisicuta dumneavostra sa beneficieze de echilibrul nutritional de care are nevoie, magazinul online Nova Food va pune la dispozitie o gama diversificata de hrana uscata pisici cu gust de peste, pui, vita sau curcan.

Avantaje hrana uscata pisici

Pe piata romaneasca exista mai multe tipuri de mancare pentru pisicute, precum: in conserve, in folii, in pungi de plastic sau cutii de aluminiu. Decizia de alimentatie a pisicii dumneavostra este una pesonala, dar se tine cont si de preferintele pisicutei. Asadar, Nova Food va ajuta cu sfaturi despre modul de alimentatie a pisicii, dar si cu hrana uscata pisici de calitate superioara. Pisica dumneavostra se poate hrani astfel:

  • Alimentatie sanatoasa doar cu hrana uscata pisici. Este foarte avantajoasa deoarece este mult mai ieftina, mai usor de cantarit, de utilizat si de depozitat. In plus, aceasta rezista mai mult decat cea umeda. In plus, hrana uscata pisici are roulu de a indeparta tartarul de pe dintii felinei. Daca alegeti acest tip de mancare, pisica dumneavostra va bea mai multa apa, asadar este bine sa ii puneti la dispozitie un bol cu apa din care sa se serveasca ori de cate ori are nevoie.
  • Alte pisici prefera hrana umeda din cauza aromei mai tari si a texturii. Daca ii se va da acet tip de mancare, pisica nu va bea foarte multa apa deoarece hrana umeda are in compozitia sa o cantitate mare de apa.
  • Alti stapani de animalute aleg atat hrana uscata pisici cat si hrana umeda pisici. Asadar, unele pisicute pot prefera mancare din conserva dimineata, iar in restul zilei poate prefera mancarea uscata.

Pastrarea tipului de hrana uscata pisici

Hrana uscata pisici este mult mai usor de pastrat decat mancarea umeda. Acesta trebuie depozitata la un loc curat si uscat, pentru ca mancarea sa nu se altereze din cauza mediului exterior. De asemenea, puteti pastra hrana uscata pisici intr-un container bine sigilat, care are rolul de a pastra mult mai bine aroma hranei. Hrana uscata pisici trebuie servita pisicutelor in stare tare si nu umeda, pentru ca lor le place mancarea crocanta. In plus, le ajuta sa scape si de tartarul de pe dinti. Mai greu este cu pastrarea mancarii umede deoarece necesita o atentie mai mare. Asadar, acesra trebuie pastrata la frigider. Daca mancarea umeda se lasa afara prea mult timp, acesta se poate strica foarte repede. Mancarea umedadesigilata sub forma de plicuri sau de conserve nu este bine sa se pastreze si sa se ofere pisicii daca are mai multe de 24 de ore.

Hrana uscata pisici de inalta calitate de la Nova Food

Nova Food va ofera hrana uscata pisici de calitate inalta si la preturi accesibile pentru fiecare proprietar de animalute de casa.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru