O usa de sticla pentru interior insa si una pentru exterior poate sa fi pretabila in una din urmatoarele forme :

  • Usa care e automata ;
  • Usa care e batanta ;
  • Usa care e culisanta avand un sistem din inox si sin aluminiu ;
  • Usa cu toc.

Echipele specializate din cadrul firmelor ce executa montaj al usilor de sticla securizata , detin experienta in realizarea in mod ireprosabil al montajului tipurilor usilor pe care clientul le solicita si in acelasi timp detin au echipamente potrivite ca sa realizeze montajul ce e cerut de catre acesta.

Asa cum se stie, orice sticla isi poate pierde capacitatea ei de izolare termica in timp ce creste suprafata care e acoperita. Cele mari prezinta izolare buna si sunt usi montate in tocuri din lemn ori din piatra insa pot sa fie realizate izolari termice si deasemeni izolari fonice stict conform si dupa model usii alese.

Elementul principal privind achizitia usilor de sticla care e securizata trebuie sa aiba in vedere faptul ca usa se inchida si izoleaza in mod perfect asta nu numai la montaj ci incluisv dupa ani buni de utilizare. Pentru acest lucru e necesar ca firma ce fabrica aceasta usa sa poata sa lucreze cu furnizori si deasemeni cu specialisti insa si cu materiale care sa fie de buna calitate ce pot sa certifice realizare parametrilor lucrarii.

Igienizarea acestor usi si deasemeni exploatarea corecta a lor, dupa cum e recomandarea facuta de catre producator, vor duce la o crestere a eficientei in privinta utilizarii si in acelasi timp la durabilitatea usilor in ciuda trecerii timpului. Indiferent ca respectiva usa este din sticla sau este din MDF , se recomanda sa se igienizeze cu solutii care sunt non-alcoolice si deasemeni cu materiale care sunt non-abrazive , deci care nu vor zgaria materialul.

Ca sa potem determina pozitionarea acestor usi pe stanga ori pe dreapta e indicat sa privim acea usa incepand de la exterior pentru a vedem partile pe care e pozitionata respectiva clanta. Aceasta e metoda cu ajutorul careia stim pe care parte vor fi montate aceste balamale si in acest fel determinam modul in care se deschide respectiva usa.

Exista incluisv recomandarea ca aceste usi noi sa se monteze asa dupa cum sunt montate anterioarele . Atunci cand apar anumite modificari , este probabil nevoie incluisv de modificarea unor planuri ale locatiilor si in acelasi timp trebuie sa fie informat ISU asta deoarece in cazul aparitiei unei interventii e necesar sa fie cunoascute foarte bine modalitatile de deschidere ale tuturor usilor unei cladiri . E deasemeni important ca aceasta realitate din teren sa poata corespunde cu schitele si in acelasi timp cu planurile pe care le au respectivele incaperi.

Astfel de aspecte nu trebuie in mod obligatoriu sa il preocupe pe client cand comanda o usa , specialistul fiind cel care se deplaseaza chiar la respectiva resedinta pentru a face masuratorile ce sunt necesare pentru  determinarea detaliilor legate de modul in care e important ca acestea sa fie confectionate si livrate acele usi comandate.Mai multe detalii vezi pe stei-ul : www.Studio-vitralii.ro

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru