Duminica, afara se anunta ploaie si la scurt timp incepe sa bata un vant puternic, asa ca stiam ca incepe o ploaie, care s-a dovedit destul de zdravana, ca o furtuna-n Alaska, la scurt timp dupa ce se linisteste ploaia, privirea-mi arata doar cateva picaturi de ploaie active.

Asa ca primul lucru pe care-l fac apoi este sa ma incalt, sa-mi iau ceva subtire pe mine si sa ies afara din casa. Avand aproape de bloc un parc numai bun de alergat, m-am dus catre el si dupa 2-3 ture de parc si mirosul de dupa ploaie in timp ce-mi gadila placut timpanul cateva piese faine, am decis ca m-am indragostit de un nou fenomen numai bun de repetat in viitorul apropiat, ca si asa vine toamna in curand.

Pe viitor urmaresc sa alerg dupa ploaie de fiecare data cand o sa am oportunitatea, pentru cei ce nu ma cunosc destul de bine, sunt un om nebun dupa apa, un mic delfin de apa dulce sau sarata, asta nu conteaza pentru mine, asa ca putina ploaie nu o sa ma deranjeze niciodata.

Citisem undeva ca pentru a stabili un obicei trebuie sa incerci sa repeti lucrul respectiv 60 de zile la rand, sau de 60 de ori consecutiv, asa ca o sa incerc dupa fiecare ploaie pe care o prind sa-mi iau playlist-ul cu mine si sa dau cateva dure de parc, cartier sau ce gasesc de incercuit.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru