Marmura Bucuresti

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Marmura in Bucuresti e reprezentata in principal de decoratiuni care au fost si sunt si acum in pas cu tendintele din acest domeniu.

Marmura e si va ramane una dintre acele pietre ornamentale considerate nobile, ea avand atat eleganta dar si frumusetea ce numai niste roci unice o mai au.

Piatra aceasta s-a utilizata inca din antichitate, si asta s-a datorat mai ales utilitatii ei in ceea ce inseamna sculpturile cat si pentru utilizarea ei in cadrul amenajarilor interioare sau al celor exterioare ce sunt aferente oricaror constructii din orice vremuri. Marmura are in acelasi timp si caracteristici deosebite, are acea unicitate, atemporalitate, si de aici in cazul multora dintre arhitectii si deasemenea  designeri ai epocii si beneficiari fireste, a dus la posibilitatea optiunea de a lucra cu un astfel de material desebit, foarte bine.

Firmele prelucratoare isi intampinau si in trecut insa si in prezent clientii cu game variata ale acestui produs ce e denumit marmura in Bucuresti, ea fiind o marmura de o calitate superioara ce a fost considerata ca ideala pentru amenajari diverse, incepand de la acelea care sunt ceva mai simple si ajungand la acelea care sunt considerate a fi mai exclusiviste.

De regula, astfel de produsele pot sa fie comandate dela firmele de profil, ele fiind destinate cu precadere sectorului rezidential si al celui comercial, putand sa fie folosite  in constructia si in  amenajarea pardoselilor, cat si a glafurilor, la trepte, seminee si pentru alte multe tipuri si elemente ce sunt decorative, in functie de finisajul dorit, de rezistenta si de dimensiunile cat si de multe alte caracteristici ce sunt similare acestora.

Stiluri cunoscute de marmura

Marmura in Bucuresti se poate gasi intr-o multitudine de stiluri, ce sunt pentru orice fel de gust si de buget.

Pe site-urile pe care le au firmele specializate se prezinta o parte din aceasta varietate de modete si deasemenea de tipuri de marmura in Bucuresti, disponibile pe piata, in asa fel incat orice client sa ii poata aleaga cu usurinta acel material pe care il doreste.

De exemplu, o marmura de tip Caffe Latte se poate extrage din Iran, ea avand o culoare placuta si poate sa fie utilizata pentru obtinerea obiectelor din cadrul  sectorului rezidential, dar si din cel comercial, respectiv pentru pardoseli, la obtinerea semineelor cat si pentru alte aplicatii, decorative. Nuantele acestei marmure sunt ivoar cat si culoarea migdalei, ele fiind brazdate cu vine delicate si de aceea este recomandata la orice fel de amenajari.

Un alt tip al marmurei, este cea care e denumita Maronne Imperiale. Aceasta provine din acele cariere de marmura ce se gasesc in Spania, este o marmura aspectuoasa, lucrul acesta datorindu-se texturii ei si deasemenea coloritului.  Marmura are atat cristale cat si vene de culoare alba, ele fiind aparute din cauza concentratiei de calcitului ce e de culoare alb si transparent. E o marmura ce se asemanana cu modelul marmurei Chiaro Imperiale, care provine din carierele din Turcia, aceasta avand niste nuante de maro ceva mai deschis.

Nu este utilizat tipul acesta de marmura in Bucuresti, decat pentru a face amenajari de interior.

Detalii pe www.decolandia.ro.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments