Allview Viva D8, tableta de dimensiuni ideale

tableta-allviewAllview Viva D8 este noua tableta lansata de Allview in Romania, tableta iese in evidenta prin ecranul marit, de la standardul de 7 inch Allview a lansat si tableta de 7,9 inch care iti schimba confortul navigand pe paginile web, dar si modul cum te jocu un joc pe tableta, ea are un raport ratio al imagini de 4:3.

Allview Viva D8 este recunoscuta si ca cea mai accesibila tableta 3G de 7,9 inch din gama produselor Allview. Tableta a fost lansata Joi, 30 Ianuarie 2014 la Brasov, si vine echipata cu un procesor dual-core de 1,3 Mhz si un GPU Mali400 MP, excelent pentru a procesa jocurile video aparute recent.

Allview Viva D8 are 4 GB memorie interna si 512 MB DDR3 RAM. Memoria externa poate fi una de pana la 32 GB (MicroSD Card). Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean, multitasking nu este o problema pentru Viva D8. Tableta vine dotata cu 2 camere, cea principala fiind de 3 MPx, HDR-ul este o optiune interesanta pentru cei ce vor mai mult de la fotografiile lor realizate cu o tableta.

Ecranul tabletei este de tip┬áIPS-LCD cu o rezolutie de┬á1024├Ś768 pixeli,┬áTouchscreen Capacitiv, Multitouch. Tableta mai dispune de┬áfunctie de apelare,┬áapelare┬ávideo┬áprin 3G,┬áradio fm,┬áWiFi Direct,┬áHotspot etc.

Este timpul sa discutam si despre bateria tabletei si tipul de functionare. Capacitatea bateriei cu care este dotata Viva D8 este de 4000mAh (3,7v) tipul bateriei este Li-Polimer ce asigura aproximativ 5 ore de functionare si pana la 400 de ore de standby. Timp destul pentru a vedea 2 filme sau a naviga foarte mult pe internet, pe diferite pagini web.

Tableta are doar 367 de grame si vine in magazine la pretul de 749 de lei.

Mai multe detalii despre noua tableta se gaseste pe site-ul Allview.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments