articole sterse

Articole sterse de pe blog din cauza hostingului, nu te gandi ca am inceput sa sterg articole din niciun motiv. Prima oara cand s-a intamplat asta sa zicem ca am acceptat, a 2-a oara deja a devenit frustrant si cand s-a intamplat si a 3-a oara, e clar ca trebuie sa imi schimb hostul.

Pentru ca vad mereu partea plina a paharului, de aici mi-a venit si invatatura de minte sa imi instalez un plugin care trimite fisierul sql pe mail, exact cum faceam pe fostul domeniu, aveam linistit mereu un backup la tot ce scriam, chiar daca pierdeam imaginile, se puteau inlocui usor, cu textul este putin mai greu pentru ca nu ai cum sa scrii exact la fel.

Am facut un articol foarte detaliat despre bateria telefonului, cum sa optimizezi cat mai bine bateria telefonului tau destept, dupa ce ca mi-a luat 30 de minute, nu mai am de gand sa fac altul, pacat este ca am mai scris si un articol despre alegerea telefonului mobil, si ala a disparut dupa ce am pierdut 20 de minute ca sa il scriu, asta e clar sa nu mai dau sfaturi despre telefoanele mobile ca a doua zi nu mai am niciun articol pe blog.

PS: Intr-un final am gasit o solutie si am recuperat articolele care au fost sterse.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RefuYamasha Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Yamasha
Vizitator

Deci urmeaza schimbare de hosting?