Allview X1 Xtreme

Allview X1 XtremeAllview X1 Xtreme este un nou telefon performant de la Allview, dupa o perioada destul de lunga cand aproape fiecare telefon lansat avea numai 512 MB de RAM pe terminale, se pare ca Allview lanseaza terminale din ce in ce mai performante, si asta nu poate decat sa ma bucure.

Noul smartphone de la Allview vine cu un procesor quad-core diferit de tot ce au ei pana acum, viitorul telefon va avea Qualcomm Snapdragon 800 care este tactat la 2,15 Ghz, pe langa procesorul puternic Allview Allview X1 Xtreme vine pe piata cu un ecran destul de generos, de 5,5 inch de tip JDI IPS Full HD protejat de Gorilla Glass 3.

Conform comunicatului de presa Allview X1 Xtreme, majoritatea suprafetei telefonului este ecranul, mai exact 77% din suprafata este ecranul foarte mare, singurul loc disponibil fiind deasupra ecranului unde este amplatat difuzorul telefonului, si in partea de jos a terminalului.

Pentru ca cei de la Allview nu au vrut sa se opreasca aici, au instalat in telefon o memorie RAM destul de generoasa de 3GB, pentru a putea tine mai multe aplicatii deschise, si cu un procesor asa puternic iti este asigurat un mix destul de stabil care-ti ofera fluiditate in folosirea intensa a telefonului.

Acum trebuie sa te mai pregatesti pentru camera de 16 MPX si cea secundata de 8MPx, care impreuna te vor lasa sa faci ce vrei tu, vacanta si iesirile cu prietenii vor si si mai interesante cand poti imortaliza fiecare moment petrecut cu ei.

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând din 31 martie 2014 la preţul de 1.999 lei.

Pentru mai multe informatii si specificatii tehnice complete, vezi pagina oficiala Allview X1 Xtreme

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments