Amanet masini, solutia ideala sa faci bani • Refu Blog

Masini, uneori ai impresia ca ploua cu masini. In trecut, masinile erau foarte rare, iar cei care detineau un autoturism erau considerati bogati. Astazi orasele mici sunt paralizate de masini in zilele de sarbatoare. Imi fac cumparaturile dintr-un oras micut prin care se poate ajunge si la Brasov si pe Valea Prahovei si uneori astepti 15-20 de minute sa iesi in bulevard de pe vreo strada secundara.

Am ramas insa muta de uimire in fata masinilor abandonate din Bucuresti. Zeci de masini au fost lasate sa rugineasca si au devenit surse de microbi si de poluare din neglijenta proprietarilor. Si la fier vechi daca erau duse, s-ar fi incasat niste bani pe ele.

Poate ca unii dintre proprietari au decedat si nu au mai apucat sa isi vanda masinile sau sa le duca la fier vechi.

Stiu posesori de autoturisme constiinciosi care imbolnavindu-se sau ajungand la o anumita varsta nu s-au mai urcat la volan, sa nu reprezinte un pericol pentru ceilalti participanti la trafic.

Nu este permis ca o masina sa fie abandonata, fiindca ea este o sursa de bani!

Cert este ca s-au inmultit autoturismele, deoarece oamenii vor sa isi asigure mobilitatea. Cu masina in fata blocului, cei care intrau la serviciu la ora 7 se puteau trezi la ora 6, nu la 5, cum erau pedepsiti cei care mergeau cu doua-trei mijloace de transport in comun.

De ce folosesc o forma a timpului trecut? Fiindca pandemia a distrus echilibrul social. Sectoare de succes si-au inchis activitatea. Nu credeam vreodata ca restaurantele situate in zone centrale sa recurga la concedieri, fiindca la ora pranzului se statea la coada sa se elibereze o masa.

Mesele erau pline de oameni veseli care mancau, se racoreau, beau un frappe sau o limonada cu gheata, iar lumea curgea pe strazi.

Era multa veselie si multa aglomeratie, ne ciocneam fara grija unii de altii. Aceleasi restaurante s-au inchis in timpul izolarii si au supravietuit din livrari la domiciliu. Apoi au fost incercari timide de redeschidere: 5-6 mese in sala imensa, o masa ocupata, doua nu, numarul mesenilor limitat.

La fel s-a intamplat cu hotelurile. Cand se dadea admitere la facultate sau in plin sezon estival, hotelurile din Bucuresti erau pline.

Un hotel de 4-5 stele ofera sute de locuri de munca. Simultan cu inchiderea teraselor si a hotelurilor, a salilor de jocuri si cinematografelor din malluri, oamenii au pierdut locurile de munca si au ramas cu datoriile pe cap.

Masinile? Cu ce sa mai fie miscate din loc, cand nu au mai fost bani de mancare, de facturi si de achitarea ratelor la casa?

Vestea buna este ca ai la dispozitie serviciul de amanet masini deoarece casele de amanet pun pe primul plan interesele oamenilor.

Stiind prin ce situatie financiara treci, intregul sistem de amanetare din tara si-a diversificat serviciile, sa gasesti o posibilitate de a face rost de bani.

Gandeste-te ca masina ta va sta in garaj, va fi ferita de hoti si te va astepta cuminte pana faci rost de bani si te intorci la ghiseu cu imprumutul, plus dobanda datorata, care nu este nici pe departe la fel de mare cum este cea a imprumuturilor bancare!

Multe persoane s-au retras in locuintele de la tara in timpul izolarii, sa le asigure copiilor spatii de joaca in curte si in gradina. S-au imbarcat cu bagaj cu tot intr-o masina, in timp ce cealalta a ramas singura, in fata blocului.

Nu ai fi fost mai bine sa fie dusa la amanet si banii sa fie folositi pentru rezolvarea urgentelor?

Acolo, la tara, s-a gasit ceva de lucru si s-au strans banii pentru rascumpararea masinii pana la urma.

Lipsa dispozitivelor pentru practicarea telemuncii si pentru invatamantul online te obliga sa iti duci masina la amanet, fiindca nici tu si nici partenerul de viata nu puteti sta fara ocupatie si nici copiii fara scoala.

Casele de amanet dovedesc maxima seriozitate in urmatoarele aspecte ale colaborarii cu clientii lor:

-in oferirea tuturor informatiilor necesare privind procesul de amanetare sau de vanzare-cumparare de bunuri.

-in evaluarea bunurilor pe care le detii si pe care doresti sa le valorifici prin intermediul lor. Trebuie sa stii ca ti se ofera mereu cel mai bun pret de pe piata si operatorii nu profita de situatia precara in care te afli.

-in promptitudinea imprumuturilor. Nu exista sistem mai rapid de imprumut ca acesta de care beneficiezi la casele de amanet. Acum te prezinti cu inelele de aur la ghiseu sau cu autoturismul in fata celei mai apropiate case de amanet, peste 15 minute pleci cu banii acasa si cu contractul in buzunar.

-in grija cu care sunt pastrate bunurile tale. Bijuteriile sunt puse in seifuri sigure, iar masinile in garaj. Locurile respective sunt securizate.

-in empatia de care dau dovada in cazul in care nu poti aduce banii la termenul prevazut de contract si doresti prelungirea datei de inapoiere a datoriei si a dobanzii datorate.

-in oferirea de informatii online ca persoana care are nevoie urgenta de bani sa stie ce poate aduce la amanet si care sunt conditiile de obtinere a banilor.

Existenta unui site demonstreaza transparenta totala si calitatea premium a serviciilor, mai ales ca toti clientii au cuvinte de lauda la adresa firmei care primeste si autoturisme la amanet.

Reconsidera-ti prioritatile si nu sta fara bani, daca:

-ai pe cineva a carei viata si sanatate depind de tratamente si nu mai sunt bani pentru continuarea lor. Pune mereu viata pe primul plan!

-ai ramas cu intretinerea sau cu ratele pentru casa in urma.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment