Amazon cumpara Twitch cu 970 milioane $

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

twitch-tv-2Amazon cumpara Twitch cu 970 milioane $, dupa ce toata lumea se astepta sa fie cumparat de Google, conform anumitor zvonuri. Ideea de achizionare a site-ului de streaming cu jocuri video-uri s-ar fi potrivit de minune cu Youtube, asta dupa spusele anumitor zvonuri. Ideea este ca Amazon este cel care a cumparat Twitch si acum sunt curios de schimbarile care se vor face, sau ideea in sine urmarita de Amazon.

Emmett Shear (Twitch CEO) ┬áa declarat ÔÇ×Astazi, am placerea de a anunta am fost achizitionat de catre Amazon.┬áAm ales Amazon pentru ca ei cred in comunitatea noastra, ei impartasesc valorile noastre si viziune pe termen lung, si doresc sa ne ajute sa ajungem acolo mai repede.┬áPastram totul┬ála fel: biroul nostru, angajatii nostri, brand-ul nostru, si cel mai important independenta noastr─â.┬áDar, cu sprijinul Amazon vom avea resursele necesare pentru a va aduce un┬áTwitch chiar mai bun.ÔÇ×

Twitch are o statistica de 55 milioane de vizitatori unici pe luna care urmaesc 1 milion de streamuri. Asta arata ca Amazon se intreaba spre gaming, motiv pentru care eu nu sunt deloc deranjat, cu cat se investeste mai mult in lumea asta, cu atat toti avem mai multe beneficii.

Nu ma mir daca vad ca atunci cand se face streaming la un joc anume, sa zicem CS:GO sau un Call of Duty din serie sa apara sub player vreun buton de a cumpara imediat jocul respectiv, bineinteles prin Amazon.

Dupa toate informatiile ca si cum Youtube + Twitch = Better, acum urmeaza doar sa vedem cum va evolua platforma in urmatoarele luni.

Tu ai reusit sa faci un streaming pe Twich pana acum?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Dany

Am vazut si eu stirea asta si nu stiu ce poate face Amazon pentru Twitch dar ramane de vazut