Donatiile Ice Bucket Challenge au ajuns la 23 milioane $

Ice-Bucket-Challenge-Mark-ZuckerbergDonatiile Ice Bucket Challenge au ajuns la 23 milioane $, si cu asta se pare ca lucrurile virale chiar reusesc sa atraga atentia destul de bine. Mai ales dupa ce am vazut ca oameni important au inceput sa faca aceasta provocare, aici putem vorbi de Mark Zuckerberg, Bill Gates sau Tim Cook.

Provocarea fiind un fel de leapsa, tot ce iti trebuie este o galeata, apa si gheata. Inainte sau dupa ce ti-ai turnat in cap apa cu gheata incepi sa ceri prietenilor sau persoanelor publice daca este cazul, sa faca exact ca tine in urmatoarele 24 de ore, sau sa donezi 100$ catre The ALS Association.

Totul fiind o campanie umanitara de constientizare pentru scleroza laterala amiotrofica in Statele Unite, pentru cei nu stiu exact despre ce este vorba, Stephen Hawking are scleroza laterala amiotrofica. Dupa toata isteria cu harlem shake pentru amuzament, mai bine o campanie de genul pentru a se strange bani pentru donatii.

Momentan sunt doar 23 de milioane $ destinati cercetarii sclerozei laterala amiotrofica, dar in ritmul din ultimele saptamani cred ca se strang mai mult de 100 mil. $

Constientizarea incepe sa fie din ce in ce mai mare, pentru ca foarte multi actori din serialele cele mai urmarite incep sa publice pe internet provocarea data probabil de altcineva, sau chiar o fac ei singuri.

Observatii la Bill Gates ÔÇô Ice Bucket Challenge

Dupa ce ai urmarit video-ul, verifica din nou punctele de mai jos:

  1. (00:23) Are un proiect printat, si ca sa para ca el a facut-o pur si simplu deseneaza un omulet cu creionul.
  2. (00:26) Loveste rigla de masa, si trage o singura linie pe un proiect printat.
  3. (00:37) Incalzeste structura metalica pentru ce? N-am inteles faza deloc, doar nu vrei sa zici ca a sudat-o pe loc.

In afara de faptul ca totul e o regie cap-coada, e bine realizat si la o calitate foarte buna, cu toate ca preferam ceva mai natural.

Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ioan Mihai

Mi s-a parut foarte fun clipul lui Bill. Desi a fost regizat, cred ca s-a dorit sa vedem asta.

Daniela

Stiu ca mai nou s-a ajuns pe la 80 milioane $, e bine si asa pentru o cauza umanitara.