Ascultati colinde langa brazi artificiali ninsi • Refu Blog

Astazi, pret de cateva minute a nins bacovian, cartarescian si mi s-a parut ca iarna nu se indura sa plece dintre noi si ca ne daruieste zapada imaculata.

Piruetele fulgilor delicati de nea mi s-au intiparit in imaginatie. „Ce trist!” mi-am spus in gand.

Eram nemultumita ca de sarbatori nu am avut zapada, iar acum, cand ne apropiem de inceputul primaverii, ninge feeric.

Sarbatorile de iarna nu au farmec in absenta zapezii. In plus, pandemia ne-a adus si izolarea sociala si petrecerile restranse.

Un motiv in plus sa ai cel mai frumos brad artificial de Craciun si sa te bucuri cu cei dragi de sarbatori.

Imi place sa admir de la fereastra hotelului sau pensiunii de la munte brazii ninsi in toata splendoarea lor! Uneori imi beau cafeaua si ochii mei sunt atrasi de peisajele hibernale de departe.

Acum insa nu mai plec de acasa, fiindca ii protejez pe cei dragi si ma protejez pe mine. Dorul de brazii ninsi poate fi potolit si acest lucru ma multumeste.

Exista brazi artificiali ninsi pe care ii poti admira de aproape, in timp ce bei un ceai aromat de fructe sau un pahar de vin.

In acest mod iti potolesti dorul de frumos si de peisajele acelea salbatice, alpine.

Poti monta bradul acum, iar in suportul sau metalic va sta drept ca tu sa te bucuri de crengile lui bogate. Intotdeauna mi-a placut iarna si am admirat fara sa ma plictisesc peisajele cu zapada si gheata in care copacii sunt pudrati cu nea, apele curg sub oglinda ghetii, iar din cosurile caselor cu cusme albe iese fum.

Faptul ca eu stau la caldura si ca in tabloul respectiv vad oameni zgibuliti in sanie si lupi care alearga dupa ei, in timp ce caii alearga infricosati ma face sa pretuiesc confortul si securitatea caminului.

Tocmai de aceea m-am gandit sa aduc bradul artificial nins aproape: un brad ca in povesti, de 1,5 metri inaltime, cu crengile bogate si albe de parca ar fi pline de zapada.

Frunzele sunt 2 D, imitatia bradului din munte este perfecta, incat treci pe langa el si esti tentat sa scuturi crengile, sa vezi cum pica zapada.

Nu mi-a venit sa cred ca un astfel de exemplar costa numai 500 de lei. Este ca si cum cu aceasta suma cumperi o capodopera de care te bucuri ani la rand si de care nu ai cum sa nu fii mandru.

Cu siguranta ca multa vreme si copiii il vor admira si se vor juca in jurul lui si cand va fi impodobit si cand va fi o simpla piesa de decor.

Regret ca este greu sa gasesti cuvintele, sa descrii o asemenea bijuterie.

Brazii artificiali ninsi se comanda in mai putin de 7 minute si sunt livrati la adresa precizata in formularul de comanda in cel mult doua zile.

Bradul artificial cu aspect nins se monteaza usor si inveseleste serile lungi de iarna cu prezenta sa.

Comanda si tu acum un brad artificial, sa nu se mai taie un pom natural din padure pentru decorul sufrageriei tale, fiindca nu este drept sa masacram atat de multi copaci intr-o perioada in care trebuie sa fim mai generosi!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment