Daca exista o piesa de mobilier care conteaza in orice casa, in afara de canapea sau paturi, aceasta este masa. Necesara pentru versatilitatea utilizarilor sale, masa este indispensabila pentru desfasurarea vietii cotidiene. De asemenea, daca aveti oaspeti si masa este prea mica pentru voi… ce modalitate mai eficienta poate exista decat sa intindeti masa si sa o faceti mai mare? Prin urmare, a avea acasa o masa extensibila va fi intotdeauna o chestiune extrem de avantajoasa.

Cumparand o masa extensibila nepotrivita pentru locuinta voastra, veti pierde timp si bani. Pentru a avea masa extensibila perfecta, asadar, cercetarea este esentiala, astfel incat sa o puteti alege pe cea care sa raspunda tuturor nevoilor voastre personale.

Amintiti-va, trebuie sa platiti o singura data pentru o piesa de mobilier de buna calitate, dar daca este de buna calitate, o veti avea cu dvs. mult timp sau chiar pentru totdeauna!

Cand este bine sa ai acasa o masa extensibila?

Intotdeauna! Daca aveti spatiu limitat in bucatarie, daca aveti tendinta de a avea oaspeti inopinati, cand copiii vor sa mestereasca sau sa se joace cu prietenii lor… Mesele extensibile sunt o modalitate excelenta de a maximiza spatiul disponibil in bucataria sau in sufrageria locuintei voastre.

Va puteti extinde masa pentru a gazdui petreceri in living atunci cand aveti nevoie de mai mult spatiu si o puteti plia atunci cand doriti sa creati mai mult spatiu in locul unde este amplasata. Exista blaturi prelungitoare care se potrivesc in masa pentru a face masa mai mare pentru cine si ocazii speciale.

Aceste mese din lemn pentru living vin cu o parte care poate fi pliata, extinsa sau indepartata dupa cum este necesar. Sunt cel mai bun mobilier pentru apartamente mici si sunt disponibile intr-o gama larga de modele, dimensiuni si materiale. Odata ce stii toate acestea, care sunt avantajele acestui tip de masa?

Avantajele de a avea acasa o masa extensibila • Refu Blog

Avantajele meselor extensibile

Maximizeaza spatiul

Cel mai important avantaj este ca spatiul este maximizat in orice incapere in care doriti sa folositi acest tip de masa. Aceasta inseamna ca poti alege o masa extensibila pentru spatii mici, care se potriveste bine spatiului vostru si pe care o puteti extinde doar atunci cand este necesar si trebuie sa gazduiesti mai multe persoane.

Avand o astfel de masa, puteti ajusta dimensiunea dupa cum doriti, pentru numarul de invitati pe care ii aveti la petreceri de aniversare, intalniri si alte ocazii. Prin maximizarea spatiului disponibil, puteti profita la maximum de spatiul pe care il aveti.

Modelele de mese extensibile vin intr-o mare varietate de tipuri diferite pentru a se potrivi oricarui stil de casa. De la modele de mese pliabile din sticla si metal pana la marmura si lemn, toate sunt disponibile in comert si sunt locul perfect pentru bucatarie, terasa sau living. Nu trebuie decat sa va alegeti orice forma si design care se imbina armonios cu restul mobilierului din locuinta dvs.

Sunt usor manevrabile

De obicei, aceste mese sunt usor de pliat si de mutat. Fiind mese extensibile dar si pliante, pot fi luate oriunde in casa sau in aer liber. De exemplu, daca copiilor tai le place sa ia masa in timp ce urmaresc serialul lor preferat de desene animate, poti muta cu usurinta masa extensibila in camera de zi sau, daca intr-o zi, starea voastra de spirit va incurajeaza sa luati masa in mijlocul imprejurimilor naturale ale gradinii voastre, puteti scoate masa extensibila afara fara nici o problema.

Nu uitati sa alegeti dimensiunea corecta a mesei extensibile, nu numai cand este inchisa, ci si atunci cand este deschisa. Desigur, trebuie luate in calcul si materialele din care a fost construita, pentru a se potrivi cu decorul si cu restul mobilierului din locuinta voastra.

Din magazinul online Scaune cu spatar puteti alege masa care este cea mai potrivita pentru casa dvs, dar si alte piese de mobilier modern sau clasic.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment