Avantajele folosirii lambriului de lemn

Avantajele folosirii lambriului de lemn

Indiferent daca te afli in cautarea unui mod de a-ti reimprospata casa sau de a adauga mai mult stil sau valoare, o modalitate excelenta de a face acest lucru este montarea unui lambriu de lemn. 

Lambriul de lemn este un element atemporal si clasic si poate fi folosit intr-o multitudine de moduri, indiferent de stilul arhitectural sau estetica decorului interior. In timp ce arhitectura exterioara a unei case este incredibil de importanta si este o prima impresie pentru orice vizitator, interiorul unei case merita si el o atentie deosebita. 

Prin instalarea lambriului poti evidentia caracteristicile arhitecturale ale casei tale, poti adauga interes vizual si profunzime si poti face o casa sa se simta primitoare atat pentru locatari, cat si pentru vizitatoti. 

Lambriul poate fi folosit ca panou decorativ, multe persoane fiind atrase in mod natural de contrastul si modelul vizual pe care il ofera acest design. Astazi, exista multe stiluri de lambriu care se potrivesc cu o varietate de decoruri interioare si stiluri arhitecturale. Lambriul poate imbunatati in mod subtil o camera fara a intra in spatiul existent. Modelele de lamrbiu includ planuri simple, panouri colorate sau cu diverse imprimeuri si stiluri in relief. 

Asadar, daca peretii tai sunt plictisitori si mult prea goi, lambriul de lemn iti ofera numeroase optiuni pentru a-I imbraca in stil si functionalitate. Iata care sunt cele 3 avantaje majore ale folosirii lambriului: 

 

Usor de instalat

Unul dintre motivele majore pentru care oamenii amana proiectele de renovare a casei este dificultatea de instalare.┬áO reproiectare a casei tinde sa fie obositoare si consuma mult timp sau ÔÇô daca angajezi un profesionist pentru a o face ÔÇô costisitoare.

Din fericire, lambriul nu se incadreaza in aceasta categorie. Sistemele de taiere si decupare ale lambriului faciliteaza instalarea acestuia. Tot ce ai nevoie sunt dimensiunile potrivite si putin timp liber pentru a monta aceste panouri pe peretii tai.

 

Protectie pentru peretii tai 

Lamrbiul nu are doar rol decorativ, acesta reuseste si sa protejeze peretii impotriva deteriorarilor si serveste si unui scop functional. Lambriul actioneaza ca un scut rezistent la impact si este mai putin susceptibil sa fie afectat de lovituri sau zgarieturi, in cazul familiilor care au copii si animale de companie. 

In cazul in care lambriul incepe sa prezinte semne de uzura, este destul de usor sa cureti sau sa inlocuiesti o sectiune din structura acestuia. 

 

Camoflaj pentru urme neatractive

Peretele tau este deteriorat sau defect? Ai cabluri inestetice pe care vrei sa le ascunzi? Lambriul este optiunea perfecta. Poti chiar sa-l instalezi pe suprafete dure sau inegale. Acest lucru inseamna ca iti poti ascunde cu usurinta vechiul semineu sau orice alte urme care au afectat peretii de-a lungul timpului. 

 

Daca esti in cautarea unui lambriu pentru casa ta, pe www.construiesti.com gasesti diverse modele de lemn stratificat, precum si alte materiale de constructie pentru lucrarile tale. Aici vei intalni o echipa specializata de meseriasi care te vor ajuta cu sfaturi si suport pentru toate proiectele tale! 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments