Această aventură pe metru pătrat este defapt o povestire sains fiction cu efecte de viață de la țară.

 

Pentru că povestirea se numea altfel pe alt blog (refuzake.info), aici pe refu.ro povestirea se numește foarte simplu, aventură pe metru pătrat, și este vorba despre un „om de știință” care stă la casa, undeva lângă bucureștiul magic din ziele noastre, omul are doctorat în stiinta, acordat de emisiunile TV Discovery România și National Geographic.
Aventura pe metru patrat - Refu.roEste vorba despre un tip, caruia nu îi putem dezvălui identitatea, care descoperă ca lumea în care trăiește este și pentru el mult mai mare decât comuna în care trăiește, și televizorul este ceva care are cam 20% realitate și restul de 80% sunt reclame, dintre care 15% sunt reclame amuzante și restul reclame porno practic.

Bun, să revenim la ale noastre, deci tânărul nostru este un tip simplu, fără prea multe preferințe în viață, dar cu un obiectiv foarte clar, vrea mai mult, si crede ca este timpul să tragă linie și să ajungă la concluzia că este atât de matur, incât merită să ajungă în București.

Are și câteva recorduri personale care le scrie pe cele 3 caiete magice ale lui, după atâta Discovery și National Geographic crede că este un om de știință și trebuie să noteze mai tot, mai exact prin sat unde a stat cam 18 ani era știut ca un om exact, niciodată nu întârzia la cumpărat paine, sau niciodată nu uita să stingă televizorul când intră la somn, niciodată.

Era o persoană foarte apreciată, pentru că salvat foarte multe persoane, de exemplu o babă a salvat-o de la moarte intr-un mod incredibil.

Ok hai că explic cum de a salvat o persoană de la moarte, tipa, pardon baba era prin curte și era in treabă ei,  mâncand semințe, când deodată se ridică în picioare merge cu 1,3m/s să intre în casa, omul nostru salvator fiind in pom facand un studiu asupra insectelor in pom observa la un moment dat baba cazand spre pamant asa cum felix baumgartner a realizat un nou record cu viteza sa la saritura in gol, asa cum povestea baba era pe jos, si fara a mai verifica perimetru, să verifice câte muște sunt pe metru pătrat, cum el face de fel.

Fiind speriat de viata babei, atunci el se gândea mereu că trebuie să facă lumea mai bună, in momentul cand a sarit din pom ceva foarte ciudat si rar s-a intamplat, o bataie între o rață și o găină, sau cocos ca nu vedea bine de la distanța aia, ideea este ca era atât de atent la luptă parca învața din luptă pe care o vedea în fața ochilor, deja în gandul lui era mari efecte matrix-gâscă sau matrix-găina-ucigasă, după mai multe gânduri și speranțe de luptă, o vede pe babă cum se chinuie sa tușeasca, dar doamne ce tusit așa sănătos avea de a căzut o gutuie din pom-ul alăturat, omul nostru simțea că este timpul să acționeze, așa a și făcut, si a intrat pe teritoriul neutru, în timp ce se apropia de victimă se pare că razboiul rață-găină s-a terminat cu un K.O. rața căzând la pământ după eforturi extra-salbatice de a împiedica lovitura directă a ciocului în ochi.

În timp ce vine să acorde primul ajutor, defapt înainte să o atingă pe tipa, pardon babă, se gândește ce opțiuni are.

Oare să facă respirație busor-la-busor, sau este timpul pentru ceva profesional? Ok pentru că este o persoană dinamică și nu poate să stea fară să facă ceva profesional, cum numai in america se gaseste, el se gândește să ajute baba cu cea mai buna tehnica a lui, pentru că era o misiune destul de dificilă, începe să își pună 2 pungi de unică folosiță găsite prin zonă, găsește o pungă cu coji de semințe care o golește și pune pe mâna stângă, apoi mai vede o altă pungă cam usuroasă și jegoasă dar pentru că este vorba de viața unei babe,  trebuie să acționeze rapid, așa că începe:
-Hai cucoană, răspunde la semnal
În timpul ăsta el tot îi apăsa pe piept și o înjura, așa a văzut la televizor, bineînteles faza cu înjuratul o spunea de la el ca să îi aducă stare de spirit.
-Hai că se rup pungile care le am pe mâini și tot nu iese nimic din tine.
Tipul nostru se astepta să fii intrat ceva pe gât, poate s-a înecat, și impinge până când știa că trebuie să iasă ceva.
După 2 minute de tot împins și spus Tatal Nostru, începe baba să scoată un geamat, tipul nostru cum are urechile perfecționate pe bâzâitul de muște, s-a prins de fază
și îi dă una mai sănătos în piept, și iese…. o chestie, dar nu mai conteaza ce chestie, obiectiv atins, baba este o supraviețuitoare, normal nimeni nu se bucura de ce a făcut el
poate cele 7-8 muste din apropiere care au observat tot. Probabil ca au si pariat ca baba o sa moara.

Bineinteleles aventura asta cu baba a numit-o și a clasificat-o drept secret, codul pentru dosar fiind “Babă victimă grasă, întinsă la pământ v.2.0!

Unde după această uimitoare realizare, se gândește mai bine și își dă seama că încă poate face mai mult pentru locatiatea de unde este, și-a făcut abonament la ziar și încearcă să păzească fiecare vecin în parte, poate cineva într-o zi chiar o să aibe nevoie de el. Așa că imediat cum s-a hotărât să plece, tot așa s-a hotărât să rămână.

SE VREA A FI O POVESTE DE CATERINCA, NU CRED CA O SA MAI FIE EPISODUL 2.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AlexandruRefufotograf nunta bucuresti Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Ai gresiti titlul….ai papat o literea..sau ma rog…:)!

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Cand vii pe la mine? Ca luni nu ai mai sunat…eu sunt la Predeal

Alexandru
Vizitator
Alexandru

Ce m-am amuzat :))

„În timpul ăsta el tot îi apăsa pe piept și o înjura, așa a văzut la televizor, bineînteles faza cu înjuratul o spunea de la el ca să îi aducă stare de spirit.” Ha ha ha ha :)))