Bauturi premium, bauturi in editie limitata

Imi plac oamenii care se rasfata de cate ori au posibilitatea aceasta, fiindca se face extrem de repede tarziu in viata si la batranete puterile ne scad, privirile ni se tulbura, bucuria este mult mai anemica, indiferent de cauza ei. Pretuiesc oamenii care muncesc si care nu se zgarcesc cand vine vorba sa-si indeplineasca vreo dorinta, oricat de atipica ar fi aceasta.

Sampanie cu foita de aur, bauturi premium sunt facute pentru oamenii care se respecta si care au deprins demult gustul inegalabil al bauturilor fine.

Sa scoti o bere din frigider este un gest prea comun, mai ales daca te viziteaza cineva apropiat pe care nu l-ai mai vazut de zeci de ani. Altceva este sa scosi din vitrina o sticla de bautura in editie limitata, care isi merita banii. Musafirul sa vada dupa aspectul sticlei cat de multi il pretuiesti.

Pe site-ul magazinului de bauturi fine 24drinks.ro se gasesc produse in editie limitata si vei fi fericit sa stii ca ai acasa una dintre cele 4-5 sticle care se produc pe tot globul. Daca o bautura costa cat o mobila buna sau cat o masina la mana a doua, va dati seama ce gust si ce aroma are!

Sunt convinsa ca preturile sunt justificate de distilarile multiple, de sticlele de calitate premium cu pietre nestemate, de filtrarea prin diamant ca lichidul astfel obtinut sa fie cat mai pur.

WHISKY TALISKER 25 ANI (2011 RELEASE) costa 1120 de lei sticla si este unul dintre cele mai solicitate produse datorita aromei de turba si de mirodenii, dar si tariei sale de 45,8 si 57,8% careia nu ii rezista decat cunoscatorii. Avand o maturitate de 25 de ani, bautura jongleaza cu gusturile, cu aromele si senzatiile. Daca la inceput se simte aroma de turba si de mirodenii, la a treia-a patra inghititura mirosul sublim de alge si de portocale, de la gustul sarat si acidulat simtit la inceput se trece la gustul amarui cu care ramai la sfarsit.

Acesta bautura premium se bea de rasfat, o jumatate sau un sfert de pahar mic, asortat cu multe povesti si cu oameni dragi in compania carora te simti perfect. Merita sa il ai in casa iarna si sa il folosesti in serile lungi si geroase.

 Din cele 100 de sticle fabricate initial de ARMAGNAC COMTE DE LAUVIA EXTREMELY RARE DECANTER, in prezent mai exista doua in toata lumea si acelea in Romania, pe site-ul magazinului 24drinks.ro  care nu isi doreste sa le instraineze, adica sa le vanda strainilor.

Cu 10.142 lei se poate face un circuit de 10 zile cu familia prin tara si de 5-7 zile in Turcia, Grecia, Franta, Italia sau Germania, dar trebuie sa afli care sunt atuurile bauturii si dupa aceea ai dreptul sa comentezi pretul.

1. Este o sinteza a celor mai bune vintage-uri din anii: 1865, 1888, 1893, 1904, 1914, 1929, 1934, 1973 și 1974.

2. Are o vechime de peste 153 de ani, adica peste un secol si jumatate, rezistand atator evenimente istorice. Il bei si te simti ca si cum ai fi legat prin bautura de secolul trecut.

3. Este prezentat într-un decanter de cristal, așezat intr-o cutie din lemn realizata manual, invaluita in piele. Toate materielele sunt rezistente, costa mult, iar la acestea se adauga si lucrul manual care este si migalos si scump. Dupa terminarea bauturii recipientele pot fi pastrate si in ele se poate pune o bautura la fel de buna ca aceasta.

4. Mai sunt 2 sticle pe glob si este normal ca pretul sa fie pe masura vechimii, a calitatii si a prezentarii acestei bauturi in editie limitata.

5. Creatorul acestei bauturi a murit in anul 2016, era un renumit cellar-masters si cumparatorul sticlei are ultima sansa de a vedea cu cata pricepere a realizat maestrul Jean Claude Dallas aceasta bautura premium.

Din cele 2 sticle, comanda una sa fie a ta si sa stii ce obisnuiau regii Angliei si ai Frantei sa puna in paharele lor suflate din aur si sa bea la ospete.

Banii se fac, dar experienta degustarii si posesiei unei astfel de bauturi rare este unica.

Din acelasi magazin puteti cumpara si rom vechi de 38 de ani, marca Dictator din care au ramas ultimele 3 sticle. Aromele acestuia amintesc de creme brulee de vanilie, ciocolată neagră glazurată cu caramel și o multitudine de fructe uscate incluzând smochine, curmale si gutui, apoi tente de pâine prăjită și coajă de portocală.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments