8 motive pentru care o sa iubesti „DARK” pe Netflix

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

1. Daca iti place ceva scris bine, acest serial este pentru tine. DARK nu il poti urmari cand esti pe jumătate adormit si vrei sa te relaxezi la un serial pe netflix. Jantje Friese si Baran bo Odar au conceput un complot complex si complicat. De asemenea, este in intregime în limba germana si, prin urmare, trebuie sa fiti atenti (ca presupun ca il urmaresti cu subtitrare).

2. O poti considera o versiune germana a lui Stranger Things, dar mai intunecata. Exista un grup de copii din anii ’80, care se plimba cu bicicletele lor pentru a se vedea unii pe altii si sunt prinsi in propria lor drama adolescentina.

3. Exista, de asemenea, o multime de drame pentru adulti. Panzele incurcate de inselaciune, minciuna si scandal sexual sunt raspandite in tot orasul si o sa iti dai seama seama foarte repede ca aceste probleme au inceput cu ani in urma.

Dark Serial Netflix

4. Este un mister. Tocmai cand crezi că ai descoperit ce se intampla in serial, altceva se intampla care va schimba parerea si vrei mai mult. Nu se prevede sfarsitul acestui serial prea curand – dar vedem ce o sa se intample.

5. Calatoria in timp este o componenta esențiala a acestei povesti. Da, calatoria in timp. Orasul mic, fictiv Winden, unde are loc toata magia si misterul, este, de asemenea, casa unui portal, o rupere in tesstura acestui timp si loc. Acest portal permite calatorilor sa mearga in trecut – si chiar in viitor.

6. Exista o societate secreta care veche de generatii. Da, o societate secreta. Ei sunt Calatorii, un grup de oameni care pot calatori in timp prin acest portal. De asemenea, sunt destul de infioratori, desi uneori nu esti sigur daca trebuie sa ii iubesti sau sa ii urasti – din cauza asta tot zic ca este un exemplu de poveste exemplara pentru acest serial.

7. Distributia este fenomenala. Nu trebuie sa vorbesti sau sa intelegi limba germana pentru a viziona acest serial – subtitrarile si dublarea in engleza pot fi de ajuns, dar iti promit ca pana la cel de-al doilea episod, nici nu le mai observi atat de bine construita este povestea si actorii.

8. Te poate impinge sa gandesti dincolo de zona ta de confort. In mijlocul serialului se afla conceptul de timp – care ne face sa ne gadim cum nu este timp niciodata suficient. Intr-un fel, serialul DARK va cere sa reflectati asupra modului in care va petreceti timpul.

Vezi serialul aici:

https://www.netflix.com/title/80100172

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments