Argintul este un metal prețios care, purtat cum trebuie, îți poate scoate în evidență ținuta și trăsăturile fizice. Totuși, trebuie să știi că bijuteriile din argint nu se potrivesc, neapărat, fiecărei persoane, deoarece trebuie luate în considerare foarte multe variabile. Deși frumoase, s-ar putea ca aurul să fie, de fapt, metalul prețios care îți evidențiază mult mai bine personalitatea!

Descoperă cum știi dacă, într-adevăr, bijuteriile de argint sunt potrivite pentru tine.

  1. Tonul pielii

Ai observat vreodată că pielea ta are o anumită nuanță, un anumit ton? Pentru a determina dacă ți se potrivesc bijuteriile din argint, atunci încearcă să fii atentă la acest aspect. Spre exemplu, dacă pielea ta are un ton cald, ferm, atunci auriul ți se potrivește.

În schimb, dacă aceasta este puțin mai deschisă la culoare, înclinând spre un palid ușor, rece, atunci bijuteriile din argint sunt alegerea cea mai bună. Fie că vorbim despre o bratara sau un lănțișor, cu siguranță ar trebui să optezi pentru acest metal prețios.

Pentru a determina tonul pielii tale, încearcă să-i determini comportamentul la soare. Dacă după ce stai puțin timp la soare aceasta se înrosește, atunci pielea ta are un ton rece. În cazul în care te bronzezi rapid și obții o nuanță rumenie, atunci pielea ta are un ton cald.

  1. Culoarea

Dacă părul tău are o nuanță rece, cum ar fi gri, blond cenușiu, șaten sau negru cu străluciri albăstrui, atunci bijuteriile din argint sunt cele pentru care ar trebui să optezi. Pe de altă parte, blondul auriu, tonurile de roșcat și maro se potrivesc mult mai bine cu bijuteriile din aur.

Ochii căprui se potrivesc cu bijuteriile aurii, pe când cei albaștri, verzi sau chiar cenușii, care indică un subton rece, se potrivesc mai bine cu bijuteriile din argint. Dacă în garderoba ta predomină culori calde (roșu, galben, maro, bej), atunci știi deja ce să alegi.

În schimb, dacă majoritatea articolelor de îmbrăcăminte pe care le ai se înscriu în gama cromatică rece (albastru, mov, roz, negru, verde) probabil că argintul ți se va potrivi mult mai bine, întrucât se va asorta perfect cu aceste nuanțe.

  1. Proeminența venelor

Poate ar suna ciudat, dar, uneori, chiar și transparența venelor îți poate oferi indicii privitoare la ce bijuterie ți se potrivește cel mai bine. Spre exemplu, venele albastre, vizibile, indică un subton rece al pielii, ceea ce înseamnă că bijuteriile de argint reprezintă alegerea ce amai bună.

Dacă venele au culoare de un albastru-verzui, înseamnă că pielea ta are un subton cald, care se potrivește mult mai mult cu bijuteriile din aur. Urmărind aceste lucru, cu siguranță vei reuși să-ți dai seama care metal prețios ți se potrivește cel mai bine.

De asemenea, trebuie să ai în vedere și faptul că, odată cu trecerea timpului, metalele prețioase își pot pierde din intensitatea strălucirii. Înainte de a-ți achiziționa astfel de bijuterii, poate ar fi bine să știi, spre exemplu, cum se curata argintul, nu doar dacă acesta este potrivit pentru tine.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment