fotograf profesionistSunt prieten bun cu Andrei, l-am cunoscut online inițial și după aceea și offline. Mi-a plăcut ca om „Refuzake” este genul „ce am în gușă și în căpusă”, simplu și cu principii ferme de viața. La invitația lui am să scriu articole despre fotografie în special de nuntă, de peisaj, dar nu o să ma opresc doar aici.

Sunt fotograf profesionist de nunta si eveniment de peste 7 ani

 

În fiecare articol am să vin cu fotografii noi făcute de mine și sper să vă încânt privirile cu acestea.
Despre mine pot să spun că sunt fotograf profesionist de nuntă și evenimente de peste 7 ani și pot spune că am ajuns la momentul în care culeg roadele muncii de fotograf cu experiență.

Ma ocup si cu filmarile profesionale, montaje, filmari cu dslr-uri, filmari cu flycam, slider, tot ce inseamana sisteme de stabilizare profesionle. Pot spune ca in experienta mea l-am cunoscut pe Jerry Ghionis unul dintre cei mai buni fotografi de eveniment din lume, supranumit fenomenul, si ca am invatat foarte mult din experienta acestuia.Imi place foarte mult ceea ce fac si dorita mea arzatatoare este sa devin cel mai bun pe domenuil fotografiei de nunta, cel putin la noi in tara. Intrucat ultima oara am fost la Predeal in excursie firesc cu apratul la gat,( la mine deja este boala) fotografiez tot ce misca) va las in compania catorva fotografii de peisaj de pe Clabucet de la Garbova si Predeal!

Ma puteti intreba aici pe blogul lui Refu tot ce vreti voi in materie de fotografie, aparatura, obiective, sau orice alt sfat pe care vi-l doriti pe acest domeniul al fotografiei si videografiei de eveniment. Va doresc numai bine si la „reauzire”

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
fotograful de nuntaBucur Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Bucur
Vizitator

aceasta colaborare trebuia de la inceput cand va-ti cunoscut offline dupa umila mea parere.Dar e foarte bine ca a inceput pana la urma :))

fotograful de nunta
Vizitator

Ms maestre Bucur..ce mai faci cum iti mai merge?!