Sfarsitul lumii nu vine inca!

Sfarsitul lumii nu vine inca! - Refu.roPentru cei care cred că sfârșitul lumii vine pe 21.12.2012 ar trebui să nu iși mai facă griji, și să nu mai fie așa creduli la orice prostie care se inventează.

Chiar și NASA pe site-ul lor au precizat că sfârșitul lumii nu va veni pe 21.12.2012, poate că Mayas-ul care se ocupa de calendarul ăla a murit sau s-a îmbolnăvit în data de 21 decembrie 2012 și din cauza asta s-a terminat brusc în ziua aia, motive sunt multe.

NASA probabil a publicat informația pentru a mai liniști persoanele care chiar cred că se apropie sfarșitul. Și pentru a impiedica niște sinucideri total fără un rost.

Așa că poți mânca liniștit cozonac de crăciun și revelion, și fă-ți planuri de viitor, chiar poate să pleci prin vacanță să vezi locuri noi.

19
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
fotograful de nunta
Vizitator

Eu ma speriasem deja ca vine …multumesc NASA:)))..cat de bou sa fii?!

Ana-
Vizitator

da, eram ingrozita, noroc ca m-am linistit acum :))))

Yamasha
Vizitator

N-avem noi norocul asta sa vina sfarsitul lumii!!

noname
Vizitator
noname

Au mai fost niste ” sfarsituri” anuntate… eu am decis ca de revelion sa fac un tort diplomat foarte apreciat de familia mea si cred ca va fi asa si de data asta.

noname
Vizitator
noname

Mi-amintesc de anul 2000 despre care bunica mea spunea ca” nici n-ajungem, nici nu trecem”. Faceam calcului si ma gandeam ca o sa am 24 de ani si o sa mor de tanara.. Acum, ca am trecut, nu mai am nici o teama.

Matei
Vizitator

Ce rost are sa ne facem atatea probleme despre cand si daca va fi? Putem oare sa-l impiedicam daca va fi? Ca sa treaca timpul la o discutie e ok, mai bine ne-am vedea de treburi. Parerea mea!

cronicasportiva
Vizitator
cronicasportiva

asa era cu abele la eclipsa. boceau si faceau matanii

idebenone
Vizitator
idebenone

Unii creștini din primul secol au crezut că Isus va reveni pe Pământ în timpul vieții lor, pentru că Isus a spus adepților săi să fie mereu în alertă și gata în orice moment. Din această convingere a apărut doctrina iminenței. În momentul în care Pavel s-a convertit, în Tesalonic creștinii erau persecutați de către Imperiul Roman și credeau că sfârșitul lumii a început.

dt.thoth
Vizitator
dt.thoth

A trecut si 2012 asa cum a trecut si 2000 si toate celelalte momente „apocaliptice”.

Daniel
Vizitator

Intrebarea e: a crezut cineva cu adevarat ca vine apocalipsa?

Dan
Vizitator
Dan

Nu prindem noi sfarsitul lumii….
Asta este deocamdata o chestiune care face rating si bani pentru cei care stiu sa o foloseasca.
Sfarsitul lumii vine cand nu se asteapta nimeni 🙂

davidela
Vizitator
davidela

Se preconizeaza ca universul ar avea peste 13,5 miliarde de ani. Sansele ar fi destul de mici ca exact acum sa vina si sfarsitul…

Lex
Vizitator
Lex

Pai suntem in ….2013 si totusi sfarsitul nu a venit….nici de data aceasta. :))

mlucky
Vizitator

Sunt multe mituri pe aceasta tema. Multe dintre ele sunt doar interpretari gresite/eronate a unor texte foarte vechi.

Sandu
Vizitator
Sandu

Cand mai este prgramat? sa imi verifica agenda sa imi fac timpl liber..

Ioana
Vizitator
Ioana

‘Tradare, tradare, dar sa stim si noi! Deeeci…va exista un anunt oficial cand e sfarsitul lumii? Macar in saptamana aia de dinainte sa facem exact ce ne dorim. Ar fi un experiment interesant….sa vezi cum vor oamenii de fapt sa-si traiasca viata…hmm… what an idea 😀

Dr Spinu
Vizitator
Dr Spinu

Au fost multe momente de-a lungul istoriei in care se credea ca va veni sfarsitul lunii. astronomia spune insa ca soarele mai are energie pentru inca 4 miliarde de ani.

Cartuse imprimanta
Vizitator

Soarele mai are energie pt „doar” 4 miliarde de ani, deci mai avem putin…:)

Andrei
Vizitator
Andrei

E putin probabil ca sfarsitul lumii sa vina cand ne asteptam noi. Ceea ce ar trebui sa facem noi insa este sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima.