Bio Sculpture Gel – inovatie in industria manichiurii

Industria cosmetica este, probabil, cea mai apreciata industrie de catre femei, motiv pentru care mereu gaseste cale sa se reinventeze si sa vina pe piata cu produse noi, mult mai eficiente, din ce in ce mai calitative si mai blande.

In ceea ce priveste produsele destinate manichiurii si pedichiurii, Bio Sculpture este inovatia momentului – brandul a dezvoltat de-a lungul timpului un sistem complex de ingrijire a unghiilor si, datorita unui proces continuu de cercetare si dezvoltare, a tinut pasul cu cresterea rapida a industriei cosmetice. Gama lor de produse s-a extins mult, iar prin stabilirea unor noi standarde acest sistem superior de intretinere si ingrijire a unghiilor a devenit cunoscut ca lider mondial in aceasta industrie.

Spre exemplu, fiecare femeie cauta un gel unghii nu doar petru culoare ci si pentru protectie. De aceea, majoritatea manichiuristelor din ziua de azi lucreaza cu Bio Sculpture, deoarece acesta intruneste o serie de avantaje precum: nu contine substante chimice nocive pentru unghie (DBP, Toluene, Camphor si asa mai departe), ofera rezistenta pana la patru saptamani si se indeparteaza usor doar prin impachetare. Flexibilitatea naturala, pe care unghia o capata dupa polimerizare te va ajuta sa eviti micile accidente, care pot avea loc oricand. pe scurt, elimina riscul ca unghia sa se rupa.

Data viitoare cand te programezi la manichiura, intreaba-ti manichiurista daca lucreaza cu Gelul Bio Sculpture, deoarece produsul este unul pe care e musai sa il incerci. Rezultatele se vor vedea imediat, te vei putea bucura de unghii frumoase la exterior si sanatoase in interior. Asadar, o manichiura realizata doar cu produse de calitate o sa faca o reala diferenta atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, de aceea este bine sa nu te gandesi doar la momentul prezent, ci trebuie sa iei in considerare ce produse pentru unghii folosesti pe termen lung.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments