Blog de Consultanta Psihologica (P)

Intr-o viata de om ajungem sa invatam atat de multe lucruri, incat ne-ar lua ani in sir sa le povestim. Intr-o viata de om trecem prin n stari, trecem prin siruri lungi de succese si dezamagiri. La un moment dat invatam ca nu suntem intr-o lupta cu viata grea, ci cu noi insine. Psihologia ne invata mai multe despre viata, despre noi, despre succese, ambitie si esec. Astazi am sa va prezint un site foarte interesant. Se numeste ÔÇťConsultanta-PsihologicaÔÇŁ, iar pe acest blog se publica zilnic articole din domeniul psihologiei.

De la educatie, hipnoza, familie si divort, pana la dezvoltare personala, depresie si anxietate. Site-ul este administrat de o echipa de psihologi acreditati in domeniu si cu ani de experienta in spate.

Articolele sunt atent scrise si organizate, astfel incat orice sa inteleaga mai bine mesajul si sa aplice cat mai corect sfaturile sau tratamentul indicat de psiholog. Site-ul te ajuta sa iti evaluezi cunostintele si sa iti evidentiezi atuurile. Accepta-ti defectele. Te invitam alaturi de noi in comunitatea Consultanta-Psihologica. Mai multe lectii despre viata puteti gasi pe Consultanta-Psihologica.com. Site-ul este administrati de o echipa de psihologi acreditati si cu experienta in domeniu care publica articole din vastul domeniu al psihologiei. Va invit si pe voi sa accesati site-ul Consultanta-Psihologica.com, iar in sectiunea de comentarii astept parerile voastre legate de site. Haideti sa incepem maratonul psihologiei.

Sa ne vindecam noi insine, fara medicamente. Ci cu puterea mintii. consultanta-psihologica.com nu este doar un simplu site de psihologie, ci in jurul lui s-a creat o comunitate care zilnic creste. Zilnic ne autovindecam. Pentru a schimba lumea, trebuie sa incepem prin a ne schimba pe noi insine. Nu uitati, astept parerile voastre despre site si ca de obicei, nu uita. Nu lasa lumea sa-ti schimbe zambetul, schimba tu lumea cu zambetul tau.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandru

Un blog foarte interesant. Am citit cateva articole si am gasit articole bine scrise, bine detaliate si se vede ca exista o cunoastere si o buna documentare. Sunt putine astfel de bloguri in tara, foarte putine.