Bloggerii in Lan Party

blp-2-poster-1-300x400Bloggerii în Lan Party sună chiar bine pentru mine, cu toate că acum 30 de minute am scris pe blogul lui Bogdan Dascalescu că nu o să instalez World of Tanks că nu m-a convins gameplay-urile de pe Youtube, asta nu înseamnă că nu pot să particip la un Lan Party. După ce m-am documentat am aflat că Toma Nicolau a pregatit un nou Lan Party, din păcate n-am știut nici de primul, dar dacă al 2-lea este acum pe 6 aprilie, înseamnă ca nu o să mai dureze mult și o să mai apară câteva Lan Party-uri. Poate și ceva de strategie în viitor, gen Warcraft, Starcraft 2 sau poate Command and Conquer.

Lan Party-urile astea all night long îmi aduc aminte de pachetele de noapte din net caffe-uri pe vremea când erau atât de full pachetele de noapte de trebuia să te duci cu 2 zile înainte să te pună pe listă. Ce vremuri au fost…

Bloggers Lan Party – ediția II, este un eveniment susținut de Romtelecom, Asus, Bitdefender Antivirus, EvoMAG și ROCCAT.

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

Am crezut inainte sa citesc articolul ca este un party intre blogeri dupa ce am citit m-am luminat….ma cam depasesc astea pe mine!