Bloggerii in Lan Party

blp-2-poster-1-300x400Bloggerii în Lan Party sună chiar bine pentru mine, cu toate că acum 30 de minute am scris pe blogul lui Bogdan Dascalescu că nu o să instalez World of Tanks că nu m-a convins gameplay-urile de pe Youtube, asta nu înseamnă că nu pot să particip la un Lan Party. După ce m-am documentat am aflat că Toma Nicolau a pregatit un nou Lan Party, din păcate n-am știut nici de primul, dar dacă al 2-lea este acum pe 6 aprilie, înseamnă ca nu o să mai dureze mult și o să mai apară câteva Lan Party-uri. Poate și ceva de strategie în viitor, gen Warcraft, Starcraft 2 sau poate Command and Conquer.

Lan Party-urile astea all night long îmi aduc aminte de pachetele de noapte din net caffe-uri pe vremea când erau atât de full pachetele de noapte de trebuia să te duci cu 2 zile înainte să te pună pe listă. Ce vremuri au fost…

Bloggers Lan Party – ediția II, este un eveniment susținut de Romtelecom, Asus, Bitdefender Antivirus, EvoMAG și ROCCAT.

 

 

Leave a Reply

1 Comentariu la "Bloggerii in Lan Party"

Abonare pentru
avatar
Comentarii sortate după:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate
Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Am crezut inainte sa citesc articolul ca este un party intre blogeri dupa ce am citit m-am luminat….ma cam depasesc astea pe mine!