FOTOGRAFII DE LOGODNA IN CENTRUL VECHI

FOTOGRAFII DE LOGODNA

FOTOGRAFII DE LOGODNA IN CENTRUL VECHI

Ieri seară m-am încumetat deşi ploua puţin să merg în centrul vechi pentru realizarea unor fotografii de logodnă. Am sa încerc pe scurt să spun ceea ce reprezintă fotografia de logodnă şi ce rol are în reuşita fotografiei de nunta. Logodna din punct de vedere fotografic, reprezintă o sedinţă foto facută înaintea nunţii, îmbrăcaţi casual într-o zonă naturală, o casă părăsită, în centrul vechi sau în orice altă locaţie pe care dvs. o agreaţi şi vă puneţi de acord cu fotograful de nuntă.

Fotografia de logodnă are un rol foarte important în reuşita fotografiei de nuntă, mă rog a sedinţei foto de nuntă, pentru că este ca o fază pregătitoare, pentru sedinţa  mult dorită, aceea din ziua nunţii. Prin aceste fotografii de logodnă facute în centrul vechi, noaptea, am încercat să ies din tiparele unei sedinţe foto obişnuite în parc cu verdeaţă, flori s.a.m.d. Pentru cunoscători, am folosit icelight ca sursă de lumină, am împrumutat-o de la cineva ca să îi fac şi eu un mic test şi cred ca merită toţi bănuţii.

ICELIGHT, lumina folosită de majoritatea fotografilor profesionişti, promovată de Jerry Ghionis, este după parerea mea cea mai bună lumină continuă, foarte bună la fotografia de noapte şi nu numai. Am să mi-o achiziţionez curând dar deocamdată nu dispun de mijloacele financiare, preţul unei asemenea lămpi ajungând la 500 de dolari.

 

Fotografie si filmare profesionala de nunta Fotografie si filmare profesionala de nunta Fotografie si filmare profesionala de nunta Fotografie si filmare profesionala de nunta Fotografie si filmare profesionala de nunta FOTOGRAFII DE LOGODNA

 

 

 

Dacă te intereseaza sa aflii marturii de botez, citeşte marturii memoires

Subscribe
Abonare pentru
guest
9 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Blog cu Stil

foarte fain 🙂

Pato Basil

trebuie sa vad si eu ce fac cu camera mea, inca n-am scos-o afara noaptea :D, am emotii 😀

Fotograf nunta Bucuresti

@Pato…fotografia de noapte e mai dificila decat pare..tre sa stii foarte multa tehnica!

Ana-

wow ce dragut ti-au iesit pozele, daca ma logodesc te chem sigur 🙂

Marius

Foarte profesioniste pozele. Bravo

Ionut

Banuiesc ca sunt fotografiile lui Lucian, sunt de-a dreptul superbe.

mihaela

sunt niste poze superbe

Hyperslim

foarte reusite pozele! felicitari!

Fotograf nunta Bucuresti

Multumesc tuturor pentru aprecieri si urmariti si celelalte episoade care vor urma pe teme fotografice!