Bloggers-Lan-Party-4-Poster-580x441Bloggers Lan Party 4 (#blp4 pe rețelele de socializare) este în curs de realizare, și pentru că îmi plac jocurile PC și mai ales că se anunță o ediție de hardcore gaming! De ce spun asta? Pentru că totul se va transforma într-un câmp de luptă unde 24 de bloggeri vin motivați să radă tot de pe câmpul de luptă în frunte cu Toma.

După ce războiul din Battlefield 4 se va încheia prin distrugere totală, cu toții vom porni în viteză pe șoseaua virtuală din Need For Speed: Rivals, unde mai departe ne vom împărți în două tabere, pirați și asasini în noul Assassins Creed IV: Black Flag.

Cum nu este o surpriză din ce am descris mai sus, trei jocuri noi cu o grafică foarte bună sunt pe lista Bloggers Lan Party 4.

  • Battlefield 4
  • Need for Speed: Rivals
  • Assassins Creed IV: Black Flag

Am fost încântat să aflu că de data asta se va juca Battlefield 4, fiind un mare fan al seriei Battlefield cu aprox 230 de ore de Battlefield 3 și cu o experiență mare la shootere în general.

Tot referitor la Battlefield 3 am fost surprins de o armă în ultima vreme, pentru că am jucat foarte puțin cu F2000, fiind o armă capabilă pentru distante mari, dar de câteva ore am ajuns la 222 de kill-uri după o perioadă în care deabea am făcut 50-60 kill-uri, asta s-a întâmplat după ce i-am pus supressorul (la 70 kill-uri îl deblochezi) am început să ador să joc cu ea.

Revenind la Bloggers Lan Party 4, supriza mea a fost sa aflu că se ține la Pescariu Sports & Spa, unde am jucat tenis la începutul lui august. Se pregătește o sală de gaming transformată dintr-un lounge. Pentru cei care sunt ofticați că nu pot veni pentru că nu au blog, la ediția a 5-a a evenimentului de gaming pentru bloggeri pot veni cu un cititor de-al meu, așa că urmărește blogul in continuare si asteapta editia a 5-a.

Pentru că jocurile se diversifică de la o ediție la alta, mă aștept ca la urmatorul BLP să-și facă apariția și Counter Strike: Global Offensive.

Cu numai o zi înainte de eveniment PC Garage vine în ajutorul gamerilor, pe 22 noiembrie, cu reduceri de până la 38% pentru componentele PC și 60% pentru perifericele gaming, așa că dacă ai strâns ceva bani pentru un mouse sau o tastatură de gaming, acum poate fi momentul potrivit (vineri, ora 00:00) pentru a face o nouă achiziție.

Edițiile trecute am luat fotografii de la „colegii de luptă”, editia asta am de gând să-mi iau și eu 60D-ul după mine!

PS: Ai timp să te înscrii până vineri seara (22 noiembrie 2013) pe link-ul de aici: Inscrieri Blogger Lan Party

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMDASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment